Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και έκαψε ζωντανό τον παραπληγικό πατριό του
Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και έκαψε ζωντανό τον παραπληγικό πατριό του

Ασύλληπτη τραγωδία ανήμερα Πρωτοχρονιάς στη Μάνη αφού ένας 30χρονος έκαψε ζωντανό τον παραπληγικό πατριό του και προσπάθησε να σκοτώσει και τη μητέρα του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στον οικισμό Άγιος Νικόλαος του δήμου Λεύκτρου, ο 34χρονος φέρεται να περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον πατριό του και να του έβαλε φωτιά καίγοντάς τον ζωντανό μπροστά στα μάτια της μητέρας του δράστη και άλλων συγγενών και φίλων. Ο άτυχος άνδρας δεν ήταν δυνατό να αντισταθεί, καθώς ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ άκαρπες επέβησαν και οι προσπάθειες των άλλων παρευρισκόμενων.

Στην συνέχεια, ο 34χρονος άνδρας, χωρίς να νοιώθει τι γίνεται γύρω του, κρατώντας το μείγμα του εύφλεκτου υλικού που είχε φτιάξει το έριξε στην μητέρα του προσπαθώντας να της ανάψει φωτιά, όμως η γυναίκα κατάφερε και έφυγε τρέχοντας από την αυλή του σπιτιού της ουρλιάζοντας.

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος , πριν από μερικούς μήνες πήρε εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο όπου και νοσηλευόταν με ψυχιατρικά προβλήματα.

Στο χωριό έφτασαν αστυνομικοί από το τμήμα της περιοχής και της Ασφάλειας από την Καλαμάτα, που διερευνούν την αιτία του πρώτου φονικού του νέου έτους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications