3 Ιαν 2018

Βοσκός των Ιμίων: «Είμαι 90 χρονών και σήμερα να μου πούνε να πάω πάνω στα Ίμια θα πάω». ΒΙΝΤΕΟ

Βοσκός των Ιμίων: «Είμαι 90 χρονών και σήμερα να μου πούνε να πάω πάνω στα Ίμια θα πάω». ΒΙΝΤΕΟ

Την τελευταία ημέρα για το 2017 ,Κυριακή 31 Δεκεμβρίου συναντήσαμε το βοσκό των Ιμίων τον Αντώνη Βεζυρόπουλο ,μαζί με τον πρώην Δήμαρχο Καλυμνίων, Δημήτρη Διακομιχάλη, τον άνθρωπο που ύψωσε την Ελληνική σημαία τον Ιανουάριο 1996 στα Ίμια, να πίνουν τον καφέ τους στο κυλικείο, στο λιμάνι Καλύμνου.

Οι δύο πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής, μίλησαν...στην κάμερα του kalymnos-news.gr Ο 90χρονος βοσκός, 22 χρόνια μετά, με περηφάνια και με ακμαιότατο ηθικό, μαζί με τις ευχές του, κάνει μια συγκινητική δήλωση:

«Είμαι 90 χρονών κι ακόμη έχω την όρεξη να πάω. Να μου πούνε σήμερα πας στα Ίμια ,πάω απόψε στα Ίμια πάνω.» Ιστορική στιγμή, χαρακτήρισε τη δήλωση του Αντώνη Βεζυρόπουλου, ο Δημήτρης Διακομιχάλης λέγοντας χαρακτηριστικά:

Για μένα είναι ξεχωριστή τιμή που είμαι με τον Αντώνη Βεζυρόπουλο, τον άνθρωπο που ήταν στα Ίμια για περισσότερα από 25 χρόνια και άκουσα κάτι το εκπληκτικό.

Και τώρα να του πει το Ελληνικό κράτος το επίσημο, ότι μπορεί να πάει, στα 90 του χρόνια, θα ξανατολμήσει να πάει για να διασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο, την εθνική κυριαρχία σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή.

Χρόνια πολλά σε όλους και θα έλεγα ότι είναι μια ιστορική στιγμή αυτό που είπε ο Αντώνης Βεζυρόπουλος, ότι μπορεί να ξαναπάει στα Ίμια.

kalymnos-news

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βοσκός των Ιμίων: «Είμαι 90 χρονών και σήμερα να μου πούνε να πάω πάνω στα Ίμια θα πάω». ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: