3 Ιαν 2018

Bugatti Chiron: Ένα από τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα στον πλανήτη, αλλά έχει ... κόφτη στα 420χλμ!! ΒΙΝΤΕΟ

Bugatti Chiron: Ένα από τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα στον πλανήτη, αλλά έχει ... κόφτη στα 420χλμ!! ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά, ισχυρά και ακριβά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον κόσμο. Ένα αριστούργημα των τεσσάρων τροχών, με εκπληκτική αεροδυναμική και επιδόσεις που κόβουν την ανάσα....

Η μεγαλύτερη αγορά της γαλλικής εταιρείας παραμένει η Ευρώπη με 43% μερίδιο στο σύνολο. Ακολουθούν οι ΗΠΑ με 26% και η Μέση Ανατολή με 23%.

Ο επικεφαλής της μάρκας, Wolfgang Durheimer, έκανε λόγο για μια επιτυχημένη εμπορικά και οικονομικά χρονιά, καθώς δεν είναι και λίγο πράγμα να πωλούνται 70 αυτοκίνητα αυτής της αξίας σε ένα έτος. Το 2018, η Bugatti ευελπιστεί να μειώσει τον χρόνο παράδοσης και να ικανοποιήσει όσους περισσότερους πελάτες μπορεί.

Θυμίζουμε ότι η Chiron τροφοδοτείται από τον W16 8.0 quad-turbo κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής.

Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 420 χλμ./ώρα, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα άρσης περιορισμού του κόφτη για όποιον επιθυμεί. Επιταχύνει στα 0-100 σε 2,4 δευτερόλεπτα, ανεβαίνει στα 200 σε 13,6 δευτερόλεπτα, πιάνει τα 300 σε 13,6΄΄ και τα 400 σε 32,6΄΄.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Bugatti Chiron: Ένα από τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα στον πλανήτη, αλλά έχει ... κόφτη στα 420χλμ!! ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: