13 Ιαν 2018

Η. Κασιδιάρης: Ελληνικός Στρατός στα Σκόπια! [Βίντεο]

Η. Κασιδιάρης: Ελληνικός Στρατός στα Σκόπια! [Βίντεο]

Ο Βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στην ανθελληνική και μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ κατά την συζήτηση για τα περιβόητα μνημονιακά προαπαιτούμενα.

Έκανε ειδική μνεία στις περικοπές των επιδομάτων στους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους, μια μεθόδευση της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης που αποσκοπεί στην γενοκτονία των Ελλήνων.

Στην συνέχεια επισήμανε πως το κυβερνητικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνει αύξηση επιδομάτων στους πολύτεκνους προς επίλυση του Δημογραφικού και κατάργηση των επιδομάτων στους αλλοδαπούς, όπως το πρόσφατο κοινωνικό μέρισμα, το οποίο κατά συντριπτική πλειοψηφία το καρπώθηκαν λαθρομετανάστες και ρομά.

Τέλος, έδωσε την αρμόζουσα απάντηση στον σταλινικό τεχνοκράτη υπουργό Εξωτερικών του Σύριζα, Κοτζιά αναφορικά με το επιχειρούμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας: Συνέχεια του καθεστώτος αρνησικυρίας (ΒΕΤΟ) στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και απελευθέρωση της προαιώνιας Ελληνικής γης της Μακεδονίας από τον Ελληνικό Στρατό.

xryshaygh

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η. Κασιδιάρης: Ελληνικός Στρατός στα Σκόπια! [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications