Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δράστη που αποπειράθηκε να βιάσει δυο γυναίκες,και άλλος νεοέλληνας “με καθαρό Ελληνικό DNA”! κλασική σημίτο- αραβοφάτσα !
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δράστη που αποπειράθηκε να βιάσει δυο γυναίκες,και άλλος νεοέλληνας “με καθαρό Ελληνικό DNA”! κλασική σημίτο- αραβοφάτσα !

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έγινε για να αναγνωριστεί και από τυχόν άλλα θύματα επιθέσεων
Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του 32χρονου που επιτέθηκε σε δυο γυναίκες ηλικίας 38 και 34 χρόνων στους δρόμους της Καρδίτσας, το απόγευμα της Τετάρτης.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Κορδάτο του Θωμά και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1986 στην Καρδίτσα. Σε βάρος του, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έγινε για να αναγνωριστεί και από τυχόν άλλα θύματα επιθέσεων, ίσως και πιο σοβαρών.

Ο 32χρονος είχε επιτεθεί στις δυο γυναίκες που περπατούσαν μόνες και άρχισε να τις θωπεύει σε διάφορα σημεία του σώματός τους! Εκείνες έβαλαν τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και ο νεαρός το έβαλε στα πόδια, όμως συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Αν δώσουν όλες τις φωτογραφίες φυλακισμένων το 99% θα έχουν τέτοιες φάτσες, επίσης τέτοιες φάτσες έχουν και οι κομμουνιστές οι γύφτοι και οι άραβες! θα πει κάποιος μα ειναι όλοι μη Έλληνες με τέτοιες φάτσες? οχι άλλα ειναι μπασταρδεμένοι, αυτο για κάτι παραμυθία για “καθαρό DNA” δεν έχει αναρωτηθεί κάνεις σε αυτη την χωρά οτι ο χαρακτήρας πάει πακέτο με την φυλή και οτι δεν ειναι όλοι ίδιοι? αντίθετα με τις μασονικές ηλιθιότητες οτι ειναι όλοι ίδιοι? οι "επιστήμονες" το έχουν βουλώσει και βαράνε προσεχές στην μασονία! αν ηταν έτσι θα είχαν αλλάξει και οι γύφτοι και οι ελληνόφωνοι Εβραίοι, οι οποίοι μόνιμος σπέρνουν διχόνοια μεταξύ ίδιων φύλων της Ευρώπης γιατί μιλούν άλλη γλωσσά, αλλα δεν κάνουν το ίδιο για τις ορδές λαθρο που ειναι άλλη φυλη .

Πάρτε παράδειγμα τους κομμουνιστές που ειναι ίδια ράτσα με τον εικονιζόμενο, πως θέλετε να νιώθουν πατρίδα τους μια χώρα όταν ειναι απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη? δείτε και άλλο παράδειγμα “με καθαρό Ελληνικό DNA”: Οι ληστές που έμπαιναν σε σπίτια συνταξιούχων! αν αυτοι όλοι ειναι καθαροί “Έλληνες” στο γένος με “καθαρό DNA” εγώ ειμαι ο Δίας !αν ηταν έτσι οπως τους έμαθαν να λένε οι λεγόμενοι γενετιστές όλες οι ράτσες σκύλων θα ηταν ίδιες, και δεν θα χρειαζόταν να κουβαλούν ορδές λαθρο συγκεκριμένης ράτσας στην Ευρώπη!

Michael Landon

Όταν για πρώτη φορά έγινε αληθινή μελέτη πάνω σε φυλές απο αυτούς που ηταν έτη μπροστά απο την εποχή τους,κρίθηκε αναγκαίο οτι για μια υγιής κοινωνία οτι πρέπει να απελαθούν όλοι όσοι έχουν κομμουνιστικές τάσεις μαζί με τους Εβραίους! και όλα τα εγκληματικά στοιχειά αντί να ζευγαρώνουν και να πολλαπλασιάζονται , μήπως ηταν "κακοί" αυτοι που έφεραν την τεχνολογική επανάσταση απο το 1800? και έλεγαν "ναζιστικές θεωρίες" σύμφωνα με το μασονικό δόγμα? τα αποτελέσματα δεν τα βλέπετε οτι έχει γεμίσει ο κόσμος αδίσταχτους? και γενιά με την γενιά γίνεται όλο και χειρότερη?και μετα αναρωτιούνται γιατί κάποτε οι άνθρωποι ηταν πιο αθώοι και δίκαιοι!το μικρο σπίτι στο λιβάδι απο έναν καυκάσιο(οπως ηταν οι αρχαίοι) ηταν το τηλεοπτικό «ζαχαρωτό» ενός κόσμου, που ανακάλυπτε τη νοσταλγία για τη «χαμένη αθωότητα» δεν υπάρχουν πια τέτοιες σειρές διότι δεν συμβαδίζουν σε ένα κόσμο μπάχαλο της μασονίας που έχει μολύνει τα πάντα απο ταινίες προπαγάνδας έως σήριαλ,δείτε την ΕΡΤ πως την έκαναν οι κομμουνιστές .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications