Η Μπαζιάνα για τον Τσίπρα: «Δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα»
Η Μπαζιάνα για τον Τσίπρα: «Δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα»

«Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού, να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους» λέει εκ του ασφαλούς γνωρίζοντας οτι κάνεις δεν θα πει τίποτα στην Εφημερίδα των Συντακτών( αφού ειναι μια ακόμη σφηκοφωλιά κομμουνιστών!)Η ομάδα της «Εφ.Συν.» 150+ άτομα!! μαντέψτε ποιος τους πληρώνει όλους αυτούς, και γράφουν υποκριτικά: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Α.Ε μια εποχή για κάθε μέρα τα μισά άρθρα ηταν υπέρ λαθρο(με την κλασική αριστερή υποκρισία) και τα αλλα μισά ψευδή κατά της Χ.Α ! αυτοι οι κήρυκες του ψεύδους και της υποκρισίας καταπατούν κάθε έννοια ελευθερία του τύπου και της ουδετερότητας,κατά τα αλλα μιλάνε για: "Κώδικα Δεοντολογία" ουδετερότητας και ελευθερία του τύπου στο www.ened.gr! όταν σε όλα τα ΜΜΕ κτλ , ειναι αριστεροί..

Την πρώτη της συνέντευξη παραχωρεί στην Εφημερίδα των Συντακτών που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα.Στην προαναγγελία της συνέντευξης η εφημερίδα έχει επιλέξει να προβάλει τη φράση «ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα», ειδικά μετά τα όσα προσάπτονται περί διγλωσσίας στον πρωθυπουργό.

Η κυρία Μπαζιάνα υπερασπίζεται το έργο του πρωθυπουργού στη μέχρι τώρα θητεία του και, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη αναφέρει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία».
«Η ιστορία έχει καταγράψει τη διαφορά ήθους και πολιτικής. Δεν δέχομαι κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού, να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους» αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η κυρία Μπαζιάνα.

Παράλληλα, λέει χαρακτηριστικά ότι «ο κόσμος των παραδείσιων τόπων ανήκει σε διαφορετικό από μένα αξιακό σύστημα» και αναρωτιέται «πώς είναι δυνατόν να θεωρείται αξία η ιδιώτευση, το προσωπικό κέρδος σε βάρος του κοινού καλού και του δίκιου».

Αναφέρεται ακόμη στα δραματικά γεγονότα μέσα και έξω από το Μαξίμου το καλοκαίρι του 2015. «Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ' αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου» υπογραμμίζει.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να είχε συναντήσει τον Φιντέλ Κάστρο και σημειώνει: «Η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του. Ο ναρκισσισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς... Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;».

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Εγω ξέρω έναν κυρία Περιστέρα. Εσένα. Πρίν γινεις κυρια πορδηπουργού ντυνόσουν με ταγάρια και αμπέχωνα και τώρα μόνο με πανάκριβα μοντελάκια.

Ανώνυμοςείπε...

ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ , ΜΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ. ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΑΛΤΣΧΑ'Ι'ΜΕΡ.ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ. ΚΡΙΜΑ ! ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΑ .ΚΡΙΜΑ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΑΥΤΟΝ . ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ,ΠΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ... Ν Τ Ρ Ο Π Η ..... ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications