5 Ιαν 2018

Φρίκη στην Ινδία: Αποκεφάλισε τη χορεύτρια ερωμένη του γιατί νόμιζε ότι τον απατούσε!!

Φρίκη στην Ινδία: Αποκεφάλισε τη χορεύτρια ερωμένη του γιατί νόμιζε ότι τον απατούσε!!

Συγκλονισμένη είναι η Ινδία από ένα αποτρόπαιο έγκλημα πάθους που σημειώθηκε στο χωριό Timpa.

Εκεί, ο 30χρονος παντρεμένος, Pritesh Patel, ο οποίος είχε διπλή ζωή και ήταν πολύ ερωτευμένος με την ερωμένη του, Jyoti Surjeet Singh (χορεύτρια σε μπαρ και μοντέλο), συντηρούσε οικονομικά την κοπέλα και φρόντιζε να μην της λείπει τίποτα.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, γνωρίστηκαν σε μπαρ στη Βομβάη και με τον Pritesh να μην έχει κανέναν ενδοιασμό για τον παράνομο δεσμό του.

Μάλιστα, την είχε καλέσει στις 27 Δεκεμβρίου να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά του, στο αγρόκτημα του. Ωστόσο, την επόμενη μέρα το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στη Βομβάη για να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά.

Στη φάρμα του Pritesh επέστρεψαν ξανά την 1 Ιανουαρίου ταξιδεύοντας μαζί με τη γυναίκα του Pritesh.Όμως, η κατάσταση ξέφυγε στις 2 Ιανουαρίου όταν ο παντρεμένος άνδρας, θολωμένος από το πάθος του καβγάδισε έντονα με την ερωμένη του, θεωρώντας πως τον απατά. Παρά την προσπάθειά της να τον μεταπείσει, εκείνος επέμενε.

Εν θερμώ, ο 30χρονος πήρε ένα δρεπάνι και αποκεφάλισε την νεαρή γυναίκα.Σημειώνεται πως όταν συνελήφθη φορούσε ακόμη την λευκή μπλούζα που είχε το αίμα της ερωμένης του.

Άξια αναφοράς είναι η απολογία του 30χρονου δράστη στην αστυνομία καθώς ισχυρίστηκε πως δεν άντεχε να βλέπει την γυναίκα για την οποία ξόδευε τόσα λεφτά να φλερτάρει με άλλους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φρίκη στην Ινδία: Αποκεφάλισε τη χορεύτρια ερωμένη του γιατί νόμιζε ότι τον απατούσε!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: