Εφιαλτική κούρσα για ταξιτζή στη Λάρισα -Του επιτέθηκαν 40 αθίγγανοι για μία κερματοθήκη με 50 ευρώ
Εφιαλτική κούρσα για ταξιτζή στη Λάρισα -Του επιτέθηκαν 40 αθίγγανοι για μία κερματοθήκη με 50 ευρώ

Πρωτοφανή επίθεση από δεκάδες νεαρούς αθίγγανους δέχθηκε προχθές ένας 66χρονος Λαρισαίος οδηγός ταξί.

Ο 66χρονος είχε αποβιβάσει πελάτη του στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, όταν φθάνοντας στο ύψος του 11ου Δημοτικού Σχολείου μεγάλος αριθμός αθιγγάνων νεαρής ηλικίας, περίπου 30 με 40 στον αριθμό, όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, αφού ακινητοποίησαν το ταξί, τον χτύπησαν με γροθιές και του αφαίρεσαν την κερματοθήκη που περιείχε περίπου 50 ευρώ.

Ο 66χρονος ευτυχώς δεν χρειάσθηκε τελικά να νοσηλευθεί λόγω των χτυπημάτων που δέχθηκε, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 8 προσαγωγές νεαρών αθίγγανων, οι οποίοι αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι καθώς δεν αναγνωρίσθηκαν ως δράστες της επίθεσης σε βάρος του οδηγού ταξί.

Φωτογραφία: Eurokinissi Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

οι ρομα ....... εχουμε τα δικα μας προβληματα και την φτωχεια μας εχουμε και τα ρομα.... αλλοι τους λενε γυφτους . εκει που σταματησε η δικη μας δημοκρατια ξεκινησαν τα δικαιωματα των ρομα , που εχουν τρελανει τον κοσμο απο ολες τις ανομες πραξεις και ποτε διχως κανενας απο αυτους να συμβαλει οικονομικα στο κρατος . περνουν και ποτε δεν δινουν . οι μονοι που βγαζουν μαυρα χρηματα αυτη την στιγμη απο ανακυκλωσεις και πολλα αλλα .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications