Μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου για το 2018 – «Προσευχηθείτε για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες»
Μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου για το 2018 – «Προσευχηθείτε για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες»

Για ένα ειρηνικό 2018 κάλεσε του πιστούς να προσευχηθούν ο πάπας Φραγκίσκος στην πρώτη του ευλογία για το νέο έτος., όπως κάλεσε και για τους πρόσφυγες και μετανάστες

Αναφερόμενος στη τραγική μοίρα των προσφύγων και μεταναστών που «είναι έτοιμοι να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους» για να εξασφαλίσουν αυτό το ειρηνικό μέλλον, «που αποτελεί δικαίωμα για όλους», ο πάπας Φραγκίσκος υπενθύμισε ότι είναι είναι σημαντικό όλοι να δεσμευθούν για να τους διασφαλίσουν αυτό το μέλλον.

«Ας μην σβήσουμε την ελπίδα στις καρδιές μας, ας μην σβήσουμε τις προσδοκίες για την ειρήνη», δήλωσε ο πάπας ενώπιον χιλιάδων πιστών που συγκεντρώθηκαν υπό βροχήν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Ευχόμενος μία «καλή χρονιά ειρήνης» σε όλους υπενθύμισε ότι αυτή η πρώτη ημέρα του έτους είναι επίσης ευκαιρία για να γιορτασθεί η Παγκόσμια Ημέρα της Ειρήνης.

Παγκόσμια Ημέρα της Ειρήνης? το λένε αυτοι που έσπειραν τον όλεθρο! ποιοι προκαλούν τους πολέμους και υποκινούν λαθρο προς Ευρώπη αντί να βελτιώσουν τις χώρες τους? μετά απο 2 ρατσιστικούς παγκόσμιους πολέμους και ομαδικές γενοκτονίες καυκάσιων για να πάρουν την εξουσία παντού !και εδώ ειναι το παράδοξο!μέρα-νύχτα λένε οτι ο ναζισμός (εθνικοσοσσιαλισμός) - εθνικιστής= ειναι το κακό! και τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ποιοι τον προκάλεσαν και επέβαλαν συνθήκες λιμοκτονίας στην Γερμανία? δηλαδή οποιος ελευθερωθεί απο την επιρροή τους ειναι ο κακός? άπλα ερωτήματα που δεν έχουν καν σκεφτεί οι πιο πολλοι!όσο για τους "πρόσφυγες και τους μετανάστες" ? ο Χίτλερ δεν είπε πότε αφανίστε τις αλλες φυλές!άπλα να μην ειναι μαζί! ενώ αυτοι εχουν φυλετικό μίσος και προωθούν ακριβώς το αντίθετο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications