6 Ιαν 2018

Μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου για το 2018 – «Προσευχηθείτε για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες»

Μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου για το 2018 – «Προσευχηθείτε για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες»

Για ένα ειρηνικό 2018 κάλεσε του πιστούς να προσευχηθούν ο πάπας Φραγκίσκος στην πρώτη του ευλογία για το νέο έτος., όπως κάλεσε και για τους πρόσφυγες και μετανάστες

Αναφερόμενος στη τραγική μοίρα των προσφύγων και μεταναστών που «είναι έτοιμοι να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους» για να εξασφαλίσουν αυτό το ειρηνικό μέλλον, «που αποτελεί δικαίωμα για όλους», ο πάπας Φραγκίσκος υπενθύμισε ότι είναι είναι σημαντικό όλοι να δεσμευθούν για να τους διασφαλίσουν αυτό το μέλλον.

«Ας μην σβήσουμε την ελπίδα στις καρδιές μας, ας μην σβήσουμε τις προσδοκίες για την ειρήνη», δήλωσε ο πάπας ενώπιον χιλιάδων πιστών που συγκεντρώθηκαν υπό βροχήν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Ευχόμενος μία «καλή χρονιά ειρήνης» σε όλους υπενθύμισε ότι αυτή η πρώτη ημέρα του έτους είναι επίσης ευκαιρία για να γιορτασθεί η Παγκόσμια Ημέρα της Ειρήνης.

Παγκόσμια Ημέρα της Ειρήνης? το λένε αυτοι που έσπειραν τον όλεθρο! ποιοι προκαλούν τους πολέμους και υποκινούν λαθρο προς Ευρώπη αντί να βελτιώσουν τις χώρες τους? μετά απο 2 ρατσιστικούς παγκόσμιους πολέμους και ομαδικές γενοκτονίες καυκάσιων για να πάρουν την εξουσία παντού !και εδώ ειναι το παράδοξο!μέρα-νύχτα λένε οτι ο ναζισμός (εθνικοσοσσιαλισμός) - εθνικιστής= ειναι το κακό! και τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ποιοι τον προκάλεσαν και επέβαλαν συνθήκες λιμοκτονίας στην Γερμανία? δηλαδή οποιος ελευθερωθεί απο την επιρροή τους ειναι ο κακός? άπλα ερωτήματα που δεν έχουν καν σκεφτεί οι πιο πολλοι!όσο για τους "πρόσφυγες και τους μετανάστες" ? ο Χίτλερ δεν είπε πότε αφανίστε τις αλλες φυλές!άπλα να μην ειναι μαζί! ενώ αυτοι εχουν φυλετικό μίσος και προωθούν ακριβώς το αντίθετο!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου για το 2018 – «Προσευχηθείτε για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications