6 Ιαν 2018

Ανατρεπτική Ανακάλυψη: Βρέθηκε Μετασχηματιστής 20.000 ετών;

Ανατρεπτική Ανακάλυψη: Βρέθηκε Μετασχηματιστής 20.000 ετών;

Μία πραγματικά σπουδαία ανακάλυψη, πέρα από τα συνηθισμένα και καθιερωμένα, ισχυρίζονται ξένα μέσα ότι έγινε. Άραγε είναικαι αληθινή;

Υποστηρίζεται, λοιπόν, ότι ο φωτογράφος και ερευνητής Ismet Smaili ανακάλυψε ένα μυστηριώδες τεχνούργημα στα βουνά της επικράτειας του Κοσσυφοπεδίου. Αυτό το αντικείμενο εξωτερικά είναι μια ασυνήθιστη πέτρα με ενσωματωμένο ηλεκτρομαγνητικό πηνίο…

Το αποκαλούμενο ως «πηνίο των χάλκινων συρμάτων» δεν εισάγεται απλά στο αυλάκι κοπής, όπως ίσως θα περίμενε κανείς, αλλά σχηματίζει ένα σύνολο με την πέτρα, σαν η πέτρα να έλιωσε (ενδεχομένως με τεχνητό τρόπο) και στην συνέχεια της δόθηκε το απαραίτητο σχήμα για να δημιουργήσει ένα μετασχηματιστή.

Εκτός από την πέτρα και το «πηνίο με χάλκινα καλώδια», το όλο τεχνούργημα λέγεται ότι περιέχει έναν μονωτή, του οποίου η σύνθεση διαφέρει από το περιβάλλον υλικό. Έχει κυρτές λωρίδες σε κύκλο που μοιάζουν με σκάλισμα, με ανάγλυφο και είναι επίσης συγχωνευμένο σε μια πέτρα, όπως το ίδιο το πηνίο.

Στην άλλη πλευρά της πέτρας, υπάρχουν τοποθετημένα 4 συμμετρικά ανοίγματα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα αντιπροσωπεύουν οπές για βύσματα και συλλέγουν ενέργεια που λαμβάνεται από τον μετασχηματιστή (φάση).

Η χρονολόγησή του εκτιμάται ότι δεν είναι μικρότερη από 20.000 χρόνια!

Φυσικά, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει και η αντίθετη πλευρά: Υποστηρίζεται, λοιπόν, ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, ό,τι το τεχνούργημα είναι σύγχρονης κατασκευής, φτιαγμένο έτσι ώστε να μοιάζει αρχαίο, ότι τα μεταλλικά μέρη δεν μοιάζουν τόσο σκουριασμένα όσιο θα έπρεπε και γενικότερα ότι πρόκειται για μία απάτη.

Εάν και εφόσον ισχύουν κάποια πράγματα από τους ισχυρισμούς ότι ο λεγόμενος «Μετασχηματιστής 20.000 ετών» του Κοσόβου είναι κάτι αληθινό, τότε αυτό το αντικείμενο ενδεχομένως να αποτελεί ένα ακόμα τεχνούργημα που στοιχειοθετεί υπέρ μίας αρχαίας προηγμένης τεχνολογίας, ενός προηγούμενου κύκλου της ανθρωπότητας, ή κατασκευές που ξέχασαν κάποιοι εξωγήινοι…
Όσο υπάρχουν -εφόσον υπάρχουν- στοιχεία που δείχνουν ένα παρελθόν που δεν ταιριάζει με την κατεστημένη άποψη, θα υπάρχουν και εκείνοι που θα διαστρεβλώνουν και θα υπονομεύουν τα στοιχεία αυτά.

Δείτε και το σχετικό video για τον μετασχηματιστή 20.000 ετών στο Κόσοβο.

A 20,000 year old transformer found in Kosovo Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ανατρεπτική Ανακάλυψη: Βρέθηκε Μετασχηματιστής 20.000 ετών;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: