Νεκρός ο επιβάτης που πήδηξε από το Blue Star Naxos
Νεκρός ο επιβάτης που πήδηξε από το Blue Star Naxos

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση του 60χρονου επιβάτη του πλοίου Blue Star Naxos, ο οποίος πήδηξε στη θάλασσα από το κατάστρωμα το βράδυ της Τρίτης, τέσσερα ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σύρου, καθώς τα σωστικά συνεργεία τον εντόπισαν νεκρό.

Για τον εντοπισμό του αυτόχειρα κινητοποιήθηκε μεγάλη επιχείριση με συντονιστή το Λιμενικό Σώμα και τη συμμετοχή των ΕΓ/ΟΓ Blue Star Naxos, Blue Star Delos, 2 δεξαμενόπλοιων, ταχύπλοων του Λιμενικού και ενός ελικόπτερου Super Puma.

Περίπου στις 11 το βράδυ, πλήρωμα του ταχύπλοου σκάφους του Λιμενικού 609, εντόπισε πνιγμένο τον αγνοούμενο άνδρα στην επιφάνεια της θάλασσας, περίπου 4 ναυτικά μίλια ΒΔ της Σύρου. Ο αυτόχειρας μεταφέρεται στην Σύρο για να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

xΌλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ κι ενώ το πλοίο βρισκόταν ανάμεσα σε Γυάρο και Σύρο. Ξαφνικά ένας επιβάτης πήδηξε από το κατάστρωμα στη θάλασσα.

Εκούσια η πτώση του άνδρα στη θάλασσα

Σοκαρισμένοι οι υπόλοιποι επιβάτες του καταστρώματος δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν είδαν τον άτυχο άνδρα να πηδά στο νερό. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως κάποιοι επιβάτες που είδαν τον άνδρα να σκαρφαλώνει τα κάγκελα του πλοίου προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ωστόσο αυτός πρόλαβε να πηδήξει στη θάλασσα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications