29 Ιαν 2018

Φυγόκεντρος - Προηγούμενες ζωές! βίντεο

Φυγόκεντρος - Προηγούμενες ζωές!  βίντεο

Όπου υπάρχουν κομμουνιστες οπως στα γνωστά «βοθροκάναλα» ούτε για αστείο τέτοιες εκπομπές, το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι πως θα εξαπατήσουν να χειραγωγούν και ο υλισμός, αυτη η επικίνδυνη ράτσα απο κάθε άποψη προερχομένη απο την εβραϊκή φυλή και τον Γιαχβέ (το κακό) χλευάζει τέτοια θέματα σκέψης και αναζήτησης και οχι μονο, ρίχνει το επίπεδο σε ζωώδες και στο υλισμό γιατί έτσι ελέγχει την σκέψη και χειραγωγεί . Αυτοί επίσης μιλούν για ψευδοεπιστήμη οτι δεν συμβαδίζει με το σύστημα και για "θεωρίες συνωμοσίας" ειρωνικά για να χλευάζουν θέματά που δεν μπορούν να καταλάβουν άσχετοι, η αναφορά στην κομμουνιστική φυλή (η εβραϊκή το ίδιο ειναι) δεν ειναι τυχαία σε αυτο το άρθρο ...₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪

Παιδιά μιλούν για τη μετενσάρκωση και τις προηγούμενες ζωές τους. Που βρίσκεται η αλήθεια και από που ξεκινάει η φαντασία

Όταν ήταν τριών ετών η Sally (Σάλι) ανακοίνωσε ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Ιωσήφ. Στην αρχή οι γονείς το βρήκαν αστείο, στη συνέχεια άρχισαν να προβληματίζονται και τέλος ανησύχησαν όταν το κοριτσάκι τους επέμενε ότι είναι αγόρι, το όνομά της είναι Ιωσήφ και το σπίτι στο οποίο μένει δεν είναι το δικό της.

Υποστήριζε πως σαν Ιωσήφ έμενε σ΄ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα και είχε πολλά αδέλφια και αδελφές.
«Ζητούσε να την πάμε να δει τα πλοία στη θάλασσα αλλά ποτέ δεν την είχαμε πάει στη θάλασσα ούτε και είχε δει ποτέ της πλοία» λέει η μητέρα της η οποία για προσπαθούσε επί πολλά έτη να κάνει παιδιά και η Σάλι ήταν αποτέλεσμα μιας εξωσωματικής θεραπείας.

Ο πατέρας της Σάλι, ο Richard, είχε αρχίσει να εκνευρίζεται με τη συμπεριφορά της κόρης του, ωστόσο η μητέρα, η Anna, ήξερε ότι δεν επρόκειτο για κάποιο καπρίτσιο της μικρής της κόρης. Άρχισε να σκέφτεται ότι το παιδί της έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, σκέφτηκε το ενδεχόμενο της μετενσάρκωσης ή την πιθανότητα να την έχει καταλάβει κάποιο πνεύμα.

Έξι εβδομάδες αργότερα η Σάλι σταμάτησε να μιλά για το σπίτι δίπλα στη θάλασσα, για τα αδέλφια που είχε ως Ιωσήφ, είχε ξεχάσει τα πάντα. Αυτά γράφει ένας εκ των δημοσιογράφων της daily mail, επικαλούμενος την μαρτυρία των φίλων του που βίωσαν αυτό το περιστατικό, με αφορμή την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου με τίτλο «Αναμνήσεις από τον Παράδεισο» (Memories Of Heaven) από τους Dr Wayne Dyer και τον συνάδελφό του Dee Garnes οι οποίοι συγκέντρωσαν δεκάδες τέτοιες ιστορίες όπως της Σάλι. Όμως ο Wayne Dyer ήταν άρρωστος με λευχαιμία για χρόνια και πέθανε πριν εκδοθεί το βιβλίο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φυγόκεντρος - Προηγούμενες ζωές! βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: