21 Δεκ 2017

Βερύκιος για Ελληνοφρένεια: Η τηλεόραση είναι επιχείρηση, όχι Κύριε ελέησον

Βερύκιος για Ελληνοφρένεια: Η τηλεόραση είναι επιχείρηση, όχι Κύριε ελέησον

Μέσα από το Happy Day, ο Δήμος Βερύκιος απάντησε για το αιφνιδιαστικό τέλος στην “Ελληνοφρένεια” και έστειλε το μήνυμά του:

«Επειδή δεν είμαι κότα λιράτη, μου έρχονται μηνύματα «γιατί δεν λες για την Ελληνοφρένεια». Διαβάζω και στο Έθνος: «Μας φάγανε γιατί ενοχλούσαμε». Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Η τηλεόραση είναι επιχείρηση δεν είναι μοναστήρι.

Δεν είναι Κύριε ελέησον! Ευλόγησον! Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε. Αυτοί που λένε τώρα για την Ελληνοφρένεια, ενδεχομένως δεν έβλεπαν την Ελληνοφρένεια. Δεν τη στήριζαν.

Δυστυχώς ήταν πολύ κάτω από τον μέσο όρο του σταθμού. Εγώ θέλω την εναλλακτική ενημέρωση και με κόστος, αλλά μέχρι εκεί που μπορούν να κρατήσουν οι πλάτες της επιχείρησης. Οικονομικά και εμπορικά και όχι πολιτικά δε συνέφερε η συνέχιση της συγκεκριμένης εκπομπής».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

Βερύκιος για Ελληνοφρένεια: Η τηλεόραση είναι επιχείρηση, όχι Κύριε ελέησον
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Περισσότερο γλύφτης του τσύριζα δεν γίνεται από τον βερύκιο!!!
Η ελληνοφρένεια έφθανε και 20αρια, η μενέγω που έχει πατώσει στο 9% γιατί δεν κόβεται;
Μάλλον επειδή την βλέπει ο καρανίκας!!!!!! Και με τέτοιο σύμβουλο πρωθυπουργού γιαυτό πάμε κατά διαόλου...

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: