22 Δεκ 2017

Τραγικός θάνατος: Κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητο του (Βίντεο)

Τραγικός θάνατος: Κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητο του (Βίντεο)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος στην Γλυφάδα που κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 82χρονος προκάλεσε μόνος του τη φωτιά, για να αυτοκτονήσει επειδή πρόσφατα είχε ενημερωθεί από τους γιατρούς του ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, οι αρχές μπήκαν στο διαμέρισμα του και βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα του.
Οι άντρες της Πυροσβεστικής που κλήθηκαν να κατασβέσουν πυρκαγιά σε όχημα στην περιοχή της Γλυφάδας, βρήκαν εντός του αυτοκινήτου το απανθρακωμένο πτώμα.

Το αυτοκίνητο κάηκε στη συμβολή των οδών, Παλμύρας και Ζέππου. Επί τόπου έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 Πυροσβέστες από τον 8ο Πυροσβεστικό σταθμό Ελληνικού και η Αστυνομία.

Η σορός έφερε τόσο εκτεταμένα εγκαύματα που ήταν αδύνατον να πιστοποιηθεί αν πρόκειται για γυναίκα ή άνδρα, αλλά αργότερα η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την ταυτότητα του θύματος.

Το βίντεο είναι από το vimaonline.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τραγικός θάνατος: Κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητο του (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: