Ένας πρώην εργαζόμενος της περιοχής 51 ισχυρίζεται ότι έχει πετάξει με ένα UFO και έχει ταξιδέψει μέσα στο χρόνο!
Ένας πρώην εργαζόμενος της περιοχής 51 ισχυρίζεται ότι έχει πετάξει με ένα UFO και έχει ταξιδέψει μέσα στο χρόνο!

Ένας άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι πρώην εργαζόμενος της Περιοχής 51 και ότι προσλήφθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση για πετάξει ένα διαστημικό σκάφος UFO.

Ο Ρόμπερτ Μίλλερ εξηγεί πώς εργάστηκε στη διαβόητη βάση που επι χρονιά έλεγαν οτι δεν υπάρχει, ηταν "θεωρίας συνωμοσίας" και αλλες τέτοιες εβραϊκές καραμέλες προς κατανάλωση "ελαφρόμυαλων", λέει λοιπόν οτι πέταξε με ένα UFO χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό του.

Ο Μίλερ λέει πως οι εξωγήινοι, τα διαστημόπλοια και τα αποδεικτικά στοιχεία της εξωγήινης ζωής είναι κρυμμένα μέσα στη μονάδα που βρίσκετε στην τοποθεσία Groom Lake λίμνη Papoose σε απόσταση μικρότερη των 160 χιλιομέτρων από το Λας Βέγκας, στη Νεβάδα παλαιότερα ονομαζόταν Nellis Air Force.

Αναφέρει : Θυμάμαι ότι με πήγαν μέσα σε ένα σκάφος και στο κάθισμα του πιλότου, υπήρχε μόνο χώρος για ένα άτομο στο γιγαντιαίο σκάφος.Κοίταξα γύρω από την καμπίνα και έβλεπα μόνο μία θέση.

Χωρίς χειριστήριο, χωρίς τιμόνι, χωρίς άλλα χειριστήρια, υπήρχε ένα κράνος, και μου είπαν ότι το σκάφος ελέγχεται τηλεπαθητικά.Μου είπαν να φανταστώ ότι το πλοίο θα άρχισε να επιπλέει πάνω απο το έδαφος, αλλά δεν λειτούργησε.

"Αντ 'αυτού, έπρεπε να φανταστώ ότι ήμουν στο σκάφος, ως μέρος του, και άρχισα να σκέφτομαι τον εαυτό μου να επιπλέει πάνω απο το έδαφος και ένιωσα τις δονήσεις".

Ο Miller αναφέρει επίσης ότι μπορεί να έχει βιώσει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο μετά από μια λιποθυμία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης του. Ήμουν 500 πόδια πάνω από το έδαφος, και οι δονήσεις του κινητήρα σταμάτησαν, δεν υπήρχε κουμπί εκτίναξης στο σκάφος, ήμουν πραγματικά ανήμπορος.Το σκάφος έπεσε στο έδαφος και έμεινα αναίσθητος .

Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ηταν οτι ήμουν στο νοσοκομείο. Ένας άντρας με ένα μαύρο κοστούμι μπήκε στο δωμάτιο και μου εξήγησε τι συνέβη, είπε ότι λίγο πριν το σκάφος αγγίξει στο έδαφος, απλά εξαφανίστηκε σε μια λάμψη. Στη συνέχεια, στη μέση της νύχτας, άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο, το σκάφος εμφανίστηκε στο ίδιο σημείο που θα έπεφτε. Οι επιστήμονες είχαν υποθέσει ότι το σκάφος είχε ταξιδέψει για λίγο στο χρόνο .

Αυτή η δήλωση ειναι μόλις μία ημέρα μετά την εμφάνιση του βίντεο απο αεροπλάνο των ΗΠΑ με ένα ανεξήγητο αντικείμενο και την παραδοχή του Πενταγώνου σχετικά με μυστικό πρόγραμμα για την έρευνα UFO. Για αυτα που γίνονται εκεί είχε μιλήσει και Bob Lazar, απο οτι φαίνεται τώρα έχουν περάσει στο στάδιο να πιλοτάρουν UFO , και εδώ υπάρχει άλλο πρόβλημα, οτι δεν έχουν όλοι τηλεπαθητικές δυνατότητες!ένα ερώτημα ειναι απο που προέρχονται αυτα τα σκάφη, και πως πέρασαν στην κατοχή τους?. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications