Τι λέει ο μοναδικός άνθρωπος που συνάντησε στη φυλακή τη 19χρονη με την κοκαΐνη (βίντεο)
Τι λέει ο μοναδικός άνθρωπος που συνάντησε στη φυλακή τη 19χρονη με την κοκαΐνη (βίντεο)

Δύο Ρουμάνοι 28 και 37 ετών που ζουν στην Ελλάδα φέρονται να συνόδευσαν στην Αιθιοπία το μοντέλο, που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Η 19χρονη κρατείται στις γυναικείες φυλακές ανηλίκων και ο καθολικός ιερέας, Τζον Γουΐδερσπουν, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που την συνάντησε.

«Όπως για τον καθένα που ξαφνικά βρίσκεται στη φυλακή, δεν είναι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Γνωρίζει τι έχει να αντιμετωπίσει. Αν δηλώσει αθώα και κερδίσει τη δίκη, τότε θα επιστρέψει στην πατρίδα της. Αν δηλώσει αθώα και χάσει τη δίκη, η ποινή της θα είναι φυλάκιση περίπου 18 ετών…», δήλωσε ο ιερέας στον ALPHA.

Η 19χρονη συνελήφθη την Δευτέρα στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Σε έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία, στο σακίδιο της 19χρονης Ελληνίδας βρέθηκε μια κρυφή θήκη. Εκεί είχε κρύψει το μοντέλο έναν καφέ φάκελο με τα 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Αμέσως, οι αρχές τη συνέλαβαν. Μάλιστα, η στιγμή της σύλληψής της έχει καταγραφεί σε video. Οι αστυνομικοί της φόρεσαν μαύρη κουκούλα στο κεφάλι για να μην φανεί το πρόσωπό της και την πήραν με χειροπέδες στα χέρια.Η αξία της κοκαΐνης που μετέφερε η 19χρονη Ελληνίδα είναι, σύμφωνα με τα κινέζικα ΜΜΕ, 2,4 εκατομμύρια δολάρια Χονγκ Κονγκ (σ.σ. 300.000 δολάρια ΗΠΑ).

Τα στοιχεία της δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές. Ωστόσο, κάποια κινέζικα ΜΜΕ έχουν δημοσιεύσει το όνομά της. Οι αρχές, πάντως, δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπισή της 19χρονης, μίλησε στην εκπομπή στο Epsilon, για την πρώτη συνομιλία που είχε με το μοντέλο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications