Κρήτη: Αιματηρή συμπλοκή μετά από τροχαίο στην Κρήτη - Αλβανοί έβγαλαν μαχαίρια και τραυμάτισαν 2 Έλληνες
Κρήτη: Αιματηρή συμπλοκή μετά από τροχαίο στην Κρήτη - Αλβανοί έβγαλαν μαχαίρια και τραυμάτισαν 2 Έλληνες

Δύο άτομα στο νοσοκομείο.. Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη όταν με αφορμή ένα τρακάρισμα προκλήθηκε αιματηρή συμπλοκή με δύο άτομα να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 6 σήμερα τα ξημερώματα όταν δύο αυτοκίνητα, στο οποίο επέβαιναν δύο παρέες (μία Αλβανών και μία Ελλήνων) συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον Μασταμπά.

Το τροχαίο ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές ωστόσο οι δύο παρέες βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους κι άρχισε να λογομαχεί έντονα. Το ένα έφερε το άλλο με αποτέλεσμα ένας άνδρας από την παρέα των Αλβανών να βγάζει ένα μαχαίρι και να τραυματίζει δύο Έλληνες.

Στη συνέχεια η παρέα των Αλβανών μπήκε στο αυτοκίνητο κι έγινε… καπνός ενώ η παρέα των Ελλήνων ειδοποίησαν τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει τους δύο τραυματίες και να τους μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Την ίδια ώρα, στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της αστυνομίας που έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών. πηγή: Cretapost

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications