«Θα περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από τον κύριο Κανάκη για τον διασυρμό...
«Θα περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από τον κύριο Κανάκη για τον διασυρμό...

«Κρίμα που για να κάνεις τη “δουλειά” σου πρέπει να ασελγείς πάνω σε...ζωές… ψυχές… και δουλειές άλλων…»

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα παρουσίασαν ένα βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη και παραφρασμένους τους στίχους του τραγουδιού “Παπαρούνα”.

Η στιχουργός του τραγουδιού, Σόφη Παππά, ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook με τρεις αναρτήσεις κατά του γνωστού παρουσιαστή.

Δείτε τις τρεις αναρτήσεις που έκανε η Σόφη Παππά για τον Αντώνη Κανάκη…

Κύριε Κανάκη....
Παρακολουθώντας την εκπομπή σας Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1 άκουσα το τραγούδι μου "Παπαρούνα" στο οποίο παραφρασατε τους στίχους μου χωρίς την άδεια μου.... Με στεναχωρησατε αφάνταστα!!!!!
Θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την ευαισθησία μου για το έργο μου και να κατανοήσετε την επιθυμία μου ώστε να μην ξανασυμβει! Ευχαριστώ πολύ!

Φιλαράκια μου αγαπημένα,
έχω την εμπειρία πια να καταλαβαίνω το κίνητρο του καθενός....
Υπάρχουν τρόποι για να προκαλέσεις την κοινή γνώμη και να την κανεις ας πούμε ... τηλεθέαση.... Πολλές καριέρες στήθηκαν επάνω και στην αρνητική διαφημιση! Πολλοί την προκαλούν κιόλας με διάφορα σκάνδαλα ή. δηλώσεις.... Δικαίωμα τους!!! Πολλές εκπομπές λοιπόν με τον μανδύα της σατιρας, κάνουν το ίδιο... Αυτό είναι ένα παιχνίδι που παίζεται χρόνια και λειτουργεί με την. ανοχή μας που είναι ένοχη κι αυτή!!!
Χαζογελάμε με τις χυδαιότητες, και προσπερνάμε σαν αθώες περιστερες. ...
Εγώ δεν θα προσπεράσω!!!
Θα περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από τον κύριο Κανάκη , για τον χθεσινό διασυρμό του πνευματικού μου παιδιού, χωρίς την άδεια μου!!! Όπως ο κύριος Κανάκης δεν θα ήθελε φαντάζομαι, να διακωμωδησουν ας. πουμε, το βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του, έτσι και μένα είναι αναφαίρετο δικαίωμα. μου να μη θέλω κάτι παρόμοιο.....
Περιμένω λοιπόν την ανάλογη ευαισθησία και.....
Επιφυλασσομαι....!!!

Αντωνη Κανακη αισθανεσαι δυνατος ε; Λες τωρα..."Σιγα που θα ασχοληθω με μια στιχουργο που εγραψε ενα τραγουδακι και σιγα που το θιξαμε το τραγουδακι της.... Διαφημιση του καναμε και αμα γουσταρει τελος παντων! Θα πει θα πει θα βαρεθει..... "
Μπορει και να μη λες και τιποτα βεβαια, γιατι ουτε που πηρες χαμπαρι πως, πληγωσες ανθρωπους, πως υπαρχουν οικογενειες , παιδια , που δε φταινε σε τιποτα να χρεωνονται με πληρωμενες χυδαιοτητες ..... Αληθεια ποσο παει καθε βρισια βρε Αντωνη; Εχει και μπονους η ξεφτιλα; Ειμαι περιεργη να δω ποσο " καποιος" αισθανεσαι ωστε να μην υπολογιζεις τετοιες " λεπτομερειες...."
Δουλειά κι αυτη ωμός ε; Κρίμα γιατι έχεις και ωραίες στιγμές στην εκπομπή σου... Κρίμα που για να κανεις τη " δουλειά" σου πρέπει να ασελγείς πάνω σε ζωές.... ψυχές......και δουλείες άλλων.....
Εγω παντως ελπιζω ακομα στους ανθρώπους.........

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

ΑΝ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΙΤΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ
ΦΑΝΤΑΣΟΥ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications