1 Δεκ 2017

Κάτοικοι Μάνδρας προς Δούρου: Σε ευχαριστούμε που μας ταυτίζεις με την Χρυσή Αυγή!

Κάτοικοι Μάνδρας προς Δούρου: Σε ευχαριστούμε που μας ταυτίζεις με την Χρυσή Αυγή!

Τον πολιτικό παχυδερμισμό της σε όλα τα επίπεδα επέδειξε η Δούρου σε μία θυελλώδη συνεδρίαση που αφορούσε την καταστροφή που υπέστη η Μάνδρα από την αναλγησία της ιδίας, αλλά και της κυβερνήσεώς της.

Η Δούρου ενώπιον των κατοίκων φρόντισε να εκφράσει το όψιμο «ενδιαφέρον» της κυβέρνησης και να ανακοινώσει, εν είδει προεκλογικής συγκεντρώσεως, μέτρα ανακούφισης, τα οποία δεν προσδιόριζε χρονικά, ώστε να έχει την ευχέρεια στην συνέχεια να τα… «ξεχάσει».

Το γεγονός ότι οι κάτοικοι δεν «φάγαν αμάσητα» τα συριζαίικα παραμύθια και απαιτούσαν σαφές χρονοδιάγραμμα για τα όσα τους έταζε η Δούρου προκάλεσαν τον εκνευρισμό της και εκεί ήταν που φάνηκε το πραγματικό της πρόσωπο.

Ξεκίνησε να γελάει με τον πόνο των κατοίκων της Μάνδρας με αποτέλεσμα ένας νεαρός να την ρωτήσει «Γελάς;». Η απόκριση της Δούρου φανέρωσε τον σκοπό της να προκαλέσει επεισόδιο και έτσι είπε: «Και όταν μου πέταξαν ποτήρι με νερό στο πρόσωπο γελούσα».

Η φανερή προσπάθεια της Δούρου να ταυτίσει τους κατοίκους με την Χρυσή Αυγή, είτε προκειμένου να τους υποτάξει, είτε να τους απαξιώσει, συνάντησε την απάντηση των ίδιων των κατοίκων, οι οποίοι της είπαν: «Ευχαριστούμε που μας ταυτίζετε με τη Χρυσή Αυγή»!

Μόνο μετά από αυτή την δήλωση υπήρξε ευαισθητοποίηση από τους αριστερούς. Όχι για τον ανθρώπινο πόνο ή τις ζημιές που υπέστησαν οι κάτοικοι της Μάνδρας, αλλά επειδή «το ακόμα χειρότερο είναι και αυτός ο κόσμος που ριζοσπαστικοποιείται, να γίνει και αυτός κυνικός», όπως το έθεσε ένας περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚ€.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει δηλαδή, είναι κατά πόσο κάποιος θα ψηφίσει την Χρυσή Αυγή.

Απόκομμα από ρεπορτάζ από την "εφημερίδα συντακτών"

xryshaygh

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κάτοικοι Μάνδρας προς Δούρου: Σε ευχαριστούμε που μας ταυτίζεις με την Χρυσή Αυγή!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications