Δείτε κάτι πτυχιούχους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ  ηλίθιους άκρως επικίνδυνους που το παίζουν και μορφωμένοι!
Δείτε κάτι πτυχιούχους αριστερούς ηλίθιους που το παίζουν και μορφωμένοι!!

O συνασπισμός του Ναζιστικού μορφώματος της Μέρκελ που κυβερνά την Ε.Ε. επιβάλει εμπάργκο στην Ρωσία γιατί ο Πούτιν έκανε επέμβαση στην Ουκρανία!

Μια επέμβαση που κράτησε 48 ώρες κι έληξε σχεδόν αναίμακτα! Στους Σαουδάραβες όμως που κάνουν γενοκτονία κατά της Υεμένης , ψήφισαν να ΜΗΝ επιβληθεί εμπάργκο!!!

Αυτό δεν είναι ευρωπαϊκή ένωση! Αυτό είναι ο ορισμός του Ναζισμού! Γιατί βλέπετε ο τελευταίος φραγκάτος σύμμαχος της Μέρκελ είναι οι Σαουδάραβες και οι αγωγοί τους!

Εσείς οι ντεμέκ Politicaly Correct που τους στηρίζετε, στο τέλος θα φάτε ότι φάγατε και επί Χίτλερ! Μια χούφτα σκατά!ουγκ ουγκ!!

Αυτά γράφει ένας ηλίθιος που έχει άποψη!και έχει γεμίσει το προφίλ του με τίτλους σπουδών! ηλίθιοι και άκρως επικίνδυνοι! αυτούς έπρεπε να τους κάνουν στείρωση ειναι διανοητικά κατώτεροι αλλα και αδίσταχτοι ταυτόχρονα, ο τύπος αυτα τα γράφει στο facebook δηλαδή δεν κάνει προπαγάνδα επι πληρωμή αλλα τα πιστεύει!γιαυτό ειναι άκρως επικίνδυνοι! δεν ξέρουν οτι η Γερμανία έχασε τότε απο την μασονία και χώρισαν την διαλυμένη χώρα σε ζώνες κατοχής? εναντίον της βλακείας ακόμα κι οι θεοί αγωνίζονται μάταια!! αδιανόητο αυτο σε μια εποχή που έχουν ίντερνετ, αφού ειναι "ναζιστική" σύμφωνα με αυτούς τους ηλίθιους γιατί δέχεται ορδές λαθρο ?? η πνευματική και νοητική μόρφωση δεν διδάσκεται στα σχολεία η την έχεις η δεν την έχεις εκ γενετής .

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΗΛΊΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ! ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΤΡΑ ΟΤΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ! πόσο διανοητικά ανάπηρος πρέπει να είσαι για να μην μπορείς να καταλάβεις οτι μια χώρα που έχασε το πόλεμο θα την διοικούν οι νικητές? χωρίς καν να ασχοληθείς τι και πως, κοινή λογική ειναι! αυτη ειναι η αντίληψη του μέσου αριστερού και οχι μονο χρήσιμου ηλίθιου!! αφού έκαναν και ιδεολογία τους το σχέδιο κατάκτησης του πλανήτη της μασονίας! ο ορισμός των χρήσιμων ηλίθιων .Στην κατεχόμενη Γερμανία μια 89χρονη Γιαγιά Καταδικάστηκε Σε Φυλάκιση Για Την Αμφισβήτηση Του Ολοκαυτώματος! ΤΟΣΟ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ" ΕΙΝΑΙ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΆ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ!

Αυτή την ηλιθιότητα που έγραψε στο facebook την πήραν και κάποιοι σαν "είδηση" να την βάλουν στις βρομο-σελίδες τους για να κάνουν προπαγάνδα, που βάζουν οτι βρουν και δεν έχουν γράψει ούτε ένα δικό τους άρθρο! το παίζουν και υπερ-έλληνες με φώτο σαν αυτη που βάλαμε ! κάτι τέτοια βλέπουν οι Οβριοί και έχουν κατουρηθεί στο γέλιο, να με συγχωρεί η χάρη σας νεοέλληνες αλλα με αυτα τα δεδομένα, και ένα τέτοιο λαό στην πλειοψηφία του, που επιμένουν σε κάτι τόσο ηλίθιο που ξεπερνάει κάθε λογική, η πλειοψηφία δεν θέλει καμιά σωτηρία! φαντάσου τι πιστεύουν σε αλλα! έχουν και άποψη τα γίδια! θα τους ακούστε να μιλάνε και στο ραδιόφωνο που παίρνουν τηλεφωνά τύπου REAL FM μονο σε τέτοιους δίνουν τον λόγο! οι άλλοι που τα λένε ως έχουν ειναι "φασίστες" δεν τους βγάζουν καν να μιλήσουν εντελώς δημοκρατικά ! "σώζων εαυτόν σωθήτω"!! αυτοι ειναι ένα μάτσο γιδοπρόβατα στο μυαλό, που έχουν και εντύπωση οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων! που ειναι ύβρεις για τους αρχαίους Έλληνες αυτο!(που σημειώστε είχαν εθνικοσοσιαλισμό και οχι δημοκρατία! στο Καιάδα πετούσαν τους προβληματικούς πριν μεγαλώσουν και εξαπλωθούν,ο Σωκράτης και οι αρχαίοι φιλόσοφοι θεωρούσαν τη δημοκρατία ως ένα «φαύλο πολίτευμα») αυτοι ψηφίζουν ! η ψήφο τους έχει την ίδια άξια που θα είχε και ενός προβάτου αν ψήφιζαν και τα προβατα στην κυριολεξία .

Το να μην γνωρίζεις κάτι ειναι σεβαστό, λες άπλα δεν ξέρω το θέμα όποτε δεν λέω καν γνώμη! το να μην γνωρίζεις κάτι και να επιμένεις να λες οτι ηλιθιότητα σου κατεβεί η άκουσες απο άλλους ηλίθιους σαν εσένα, και να επιμένεις σε αυτη σαν δεδομένη ειναι σχιζοφρένεια! (σαν ένα βιντεο που τους ρωτάνε κάτι άσχετα και για να μην πουν οτι δεν ξέρουν λένε ηλιθιότητες!! ειναι και κουτοπόνηροι :Θα κλάψετε στο γέλιο απο την ηλιθιότητα της μάζας!) αυτα που λένε ομαδικά στερούνται στοιχειώδες λογικής! και τους φταίει ο Χίτλερ μετα που έλεγε για φυλετική υγειά!

Όπως και σε αλλα θέματα αντιγράφει ο ένας τον άλλον γιατί ο ίδιοι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα δικό τους! γιαυτό τον λόγο αυτοι οι δογματισμένοι ηλίθιοι διαχρονικά δεν έχουν κάνει και καμιά εφεύρεση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ δείτε τι γέλιο ρίχνουν οι Οβριοί με κάτι τέτοιους διανοητικά κατώτερους που αυξάνονται επικίνδυνα, για κάθε έναν Οβριό αντιστοίχουν 10 κομμουνιστές μιάσματα που τον προστατεύουν :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications