25 Δεκ 2017

Όργιο σπατάλης στο Δήμο Λέσβου. 7.330 ευρώ για μελομακάρονα και κουραμπιέδες!

Όργιο σπατάλης στο Δήμο Λέσβου. 7.330 ευρώ για μελομακάρονα και κουραμπιέδες!

Το βραβείο του πιο… μερακλίδικου δήμου θα παραλάβει φέτος η Λέσβος, καθώς ο ψευτοδεξιός δήμαρχος Σπύρος Γαληνός αποφάσισε να επενδύσει ένα τεράστιο ποσό για χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, κάτι που προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, ο δήμος Λέσβου ακούμπησε εφτά χιλιάρικα σε τρία ζαχαροπλαστεία για να πάρει μελομακάρονα, κουραμπιέδες και άλλα γλυκίσματα.

Κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής που θα διανεμηθούν αυτά τα εδέσματα, όπως φαίνεται από το επίσημο έγγραφο στη Διαύγεια, ενώ πολλοί φοβούνται ότι θα καταλήξουν στα κέντρα φιλοξενίας των εισβολέων λαθρομεταναστών.

Μοιραστείτε το:

igreek.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Όργιο σπατάλης στο Δήμο Λέσβου. 7.330 ευρώ για μελομακάρονα και κουραμπιέδες!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: