25 Δεκ 2017

Ν.Τραμπ: «Τέρμα τα 'καλές γιορτές' των νεοταξιτών θα λέμε... 'Καλά Χριστούγεννα' και σε όποιον αρέσει» (βίντεο)

Ν.Τραμπ: «Τέρμα τα 'καλές γιορτές' των νεοταξιτών θα λέμε... 'Καλά Χριστούγεννα' και σε όποιον αρέσει» (βίντεο)

Επιτέλους μια αμερικανική κυβέρνηση μετά από πολλά χρόνια στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και υποστηρίζει το αυτονόητο: Την προσφώνηση των Χριστουγέννων με το όνομά τους και όχι «Ηappy Holidays» όπως τις αποκαλούν οι υποστηρικτές (ηθελημένοι και μη) της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Πανθρησκείας χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τη δήθεν μη προσβολή των μουσουλμάνων μεταναστών και όλων των αλλοθρήσκων που έχουν κατακλύσει τις δυτικές κοινωνίες γενικότερα.

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump είπε ότι υπερασπίστηκε τα Χριστούγεννα από τους υποστηρικτές της «πολιτικής ορθότητας»

«Ο κόσμος είναι πάλι περήφανος να λέει Καλά Χριστούγεννα. Είμαι χαρούμενος που οδηγώ την έφοδο κατά της επίθεσης που δέχεται η αγαπημένη και όμορφη φράση μας. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» έγραψε ο Trump στο Twitter την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Νωρίτερα ο Trump επαναλαμβανόμενα δήλωσε τα ΜΜΕ και μερικές πολύ μεγάλες εταιρείες συμπεριλαμβανομένου των Starbucks, έχουν ξεκινήσει να αποφεύγουν να αναφέρονται στην γιορτή των Χριστουγέννων και να μην χρησιμοποιούν τα χριστουγεννιάτικα σύμβολα στις διαφημίσεις των προϊόντων τους.

Σύμφωνα με τον Trump, είναι μια συνειδητή επίθεση κατά των παραδοσιακών αμερικανικών αξιών (κάτι που συμβαίνει και εναντίον των ελληνικών παραδοσιακών αξιών και γενικότερα εναντίον όλων των εθνικών παραδοσιακών αξιών)

Οι αντίπαλοι του Trump ξεκίνησαν να λένε τα γνωστά φληναφλήματά τους ότι δεν είναι όλοι οι Αμερικανοί Χριστιανοί και δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και προσθέτουν ότι τον Δεκέμβριο και στις αρχές Ιανουαρίου υπάρχουν και άλλες γιορτές άλλων θρησκειών όπως η εβραϊκή Hanukkah και μερικές πολιτικές εορτές όπως η Πρωτοχρονιά και η αφροαμερικανική εορτή Kwanzaa η οποία βρίκσεται σε ισχύ εδώ και 50 χρόνια.

Στην καθημερινότητα από διάφορους κύκλους υπάρχει προσπάθεια να επιβληθεί το "Happy Holidays", αντί του "Merry Christmas" στα πρόσφατα χρόνια.

Εμείς να προσθέσουμε κάτι απλό.
Δεν έχει καμία σημασία πόσοι αλλοδαποί έχουν μπει στις δυτικές κοινωνίες και τι θρήσκευμα έχουν. Τα κράτη αυτά συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας είναι χριστιανικά και οι επίσημες εορτές τους είναι χριστιανικές.
Οι αλλοδαποί που έρχονται στις χώρες αυτές το γνωρίζουν από πριν αυτό. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επιβάλλουν τα δικά τους πιστέυω στους γηγενείς πληθυσμούς οι οποίοι στην τελική τους έχουν προσφέρει ασφαλές περιβάλλον και υψηλό βιωτικό επίπεδο το οποίο δεν έχαιραν στις χώρες τους.

Στο σπίτι κουμάντο κάνει ο σπιτονοικοκύρης και όχι ο μουσαφίρης.
Η πραγματική αιτία όμως που συμβαίνουν όλα αυτά είναι η ισοπέδωση εθνών, αξιών και πατροπαράδοτων οικογενειακών θεσμών, ώστε να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κοινωνία ασύνδετων και αδύναμων ατόμων με καμία συνοχή μεταξύ τους και καμία αίσθηση «του ανήκειν κάπου και συνεπώς ο καθείς την τομάρα του»,ώστε να δημιουργηθεί τις επόμενες δεκαετίες ένα παγκόσμιο κράτος που θα επικρατήσει πάνω στα συνειδησιακά υπολείμματα του ανθρωπο-πολτού μαζάνθρωπου.

Ένα παγκόσμιο κράτος όμως απαιτεί τρεις παραμέτρους: Παγκόσμια κυβέρνηση άρα κατάλυση εθνών και κρατών, παγκόσμια οικονομία άρα κατάλυση εθνών και ιδιοκτησίας και παγκόσμια θρησκεία και άρα κατάλυση όλων των υπάρχουσων θρησκειών και φιλοσοφικών συστημάτων με αντικατάστασή τους από την Πανθρησκεία η οποία όμως δεν θα στηρίζεται σε ανώτερα ιδανικά και ιδέες αλλά στον υλισμό του Εωσφωρισμού.

Ως δόγμα θα έχει το «do what you wilt» του Άλιστερ Κρόουλι, κοινώς «ο σώζων εαυτόν σωθήτω» και θα δημιουργεί ανθρώπους που θα σκέφτονται μονάχα την δική τους «καβάντζα», τα πάθη τους και τις ηδονές τους και κανένα άλλον.

Μπορεί να φαντάζει σαν ορθρογραφικό λάθος το «wilt» αλλά δεν είναι καθώς έτσι το είχε γράψει και ο Άλιστερ Κρόουλι ίσως γιατί κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Τέτοιοι άνθρωποι θα είναι πλήρως ελεγχόμενοι και ευκόλως κατευθυνόμενοι από ένα παγκόσμιο απολυταρχικό σύστημα που προπαγανδίζεται εν χορώ από τα διεθνή ΜΜΕ ως «η επιτομή της Δημοκρατίας» που έρχεται.

pronews

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ν.Τραμπ: «Τέρμα τα 'καλές γιορτές' των νεοταξιτών θα λέμε... 'Καλά Χριστούγεννα' και σε όποιον αρέσει» (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: