15 Δεκ 2017

Μυστηριώδες φως πάνω από τη Βόρεια Κορέα (vid)

Μυστηριώδες φως πάνω από τη Βόρεια Κορέα (vid)

Οι κάμερες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού κατέγραψαν μια εντυπωσιακή λάμψη πάνω από τη Βόρεια Κορέα. Πύραυλος του Κιμ Γιονγκ Ουν ή κάτι άλλο;

ΠΑΝΩ από το ερμητικά κλειστό «βασίλειο» της Βόρειας Κορέας, εμφανίστηκε στις 9 Δεκεμβρίου ένα φωτεινό αντικείμενο, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θεατών που εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν μια ζωντανή μετάδοση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Σύμφωνα με τον σχολιαστή του βίντεο, το άγνωστο αντικείμενο αιωρήθηκε για αρκετή ώρα στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από τη Βόρεια Κορέα πριν εξαφανιστεί. Τι ήταν;

Οι εικασίες ποικίλουν – από UFO έως μια ακόμη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, από αυτές που συνηθίζει να κάνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν τρομοκρατώντας τον κόσμο, έως αντανάκλαση του Ήλιου πάνω σε σταγονίδια νερού και υπερηχητικό στρατιωτικό αεροσκάφος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι εκείνη τη μέρα, δεν καταγράφηκε καμία δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου από πλευράς Βόρειας Κορέας.

Επίσης δεν υπάρχει αεροπλάνο που να μπορεί να πετά με τέτοια ταχύτητα ώστε το ίχνος του να γίνεται αντιληπτό σαν φως.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι μυστηριώδες να πετά πάνω από την κορεατική χερσόνησο.

Στις 6 Οκτωβρίου 2016, οι κάμερες κατέγραψαν να πετά στον ουρανό της Βόρειας Κορέας ένα φωτεινό πεταλοειδές αντικείμενο η φύση του οποίου παραμένει απροσδιόριστη. (Δείτε το σχετικό βίντεο στο τέλος του άρθρου).

Το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μυστηριώδες φως πάνω από τη Βόρεια Κορέα (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: