ΚΥΣΕΑ: 46 εκατ. δολάρια για 70 μεταχειρισμένα σαράβαλα ελικόπτερα αντί 30 καινούργια,από τις ΗΠΑ ώστε να τους δίνουμε λεφτά συνεχεία για ανταλλακτικά κάλο?
ΚΥΣΕΑ: 46 εκατ. δολάρια για 70 μεταχειρισμένα σαράβαλα ελικόπτερα αντί 30 καινούργια,από τις ΗΠΑ ώστε να τους δίνουμε λεφτά συνεχεία για ανταλλακτικά κάλο?

Τύπου OH-58D Kiowa, τα οποία αποσύρονται από τον στρατό των ΗΠΑ - Αφού ολοκληρωθεί η αγορά, θα μεταφερθούν στην Ελλάδα, ώστε να συντηρηθούν και να καταστούν επιχειρησιακά, και εν συνεχεία θα «εγκατασταθούν» στα νησιά Την αγορά 70 μεταχειρισμένων ελικοπτέρων ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ στην απογευματινή του συνεδρίαση.

Πρόκειται για τα ελικόπτερα OH-58D Kiowa, τα οποία αποσύρονται από τον στρατό των ΗΠΑ και διατίθενται από το αμερικανικό Πεντάγωνο ως πλεονάζοντα αμυντικά είδη.

Το κόστος της αγοράς των 70 ελικοπτέρων ανέρχεται στα 46 εκατ. δολάρια. Πηγές από το Γενικό Επιτελείο Στρατού σημειώνουν ότι θα αγοράσουν τα 70 ελικόπτερα στην τιμή που κάνει ένα ελικόπτερο Αpache.
Τα Kiowa είναι ελικόπτερα επιθετικής αναγνώρισης, διαθέτουν πλατφόρμα οπλικών συστημάτων και οι στρατιωτικοί ισχυρίζονται ότι φέρουν τα ίδια όπλα με αυτά που έχουν τα Αpache.

Αφού ολοκληρωθεί η αγορά, μεταφερθούν στην Ελλάδα, συντηρηθούν και καταστούν επιχειρησιακά, τα ελικόπτερα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΓΕΣ, θα μεταφερθούν στα νησιά.

Αυτά που δεν αναφέρουν καν εκτός οτι μόνιμος δίνουν λεφτά στην Αμερική για απαρχαιωμένα οχήματα αεροπλάνα και ελικόπτερα :

Το Bell OH-58 Kiowa ήταν σε συνεχή υπηρεσία του Στρατού των ΗΠΑ από το 1969 έως το 2017, όταν αποσύρθηκε και αντικαταστάθηκε από το Boeing AH-64 Apache , που σημαίνει οτι κάθε φορά στέλνουν όλη την σαβούρα στην Ελλαδα για να μην γεμίζουν τα υπόστεγα τους! πλήρωνε κορόιδο φόρους! ενημερωτικά μυρίζει Εβραϊλα πίσω απο ολα αυτα

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications