Οι κομμουνιστές έχουν τόσο σχέση με την σάτιρα, όσο και με την δημοκρατία! κόπηκε η ηλιθιότητα που ονόμαζαν  «Ελληνοφρένεια»
Οι κομμουνιστές έχουν τόσο σχέση με την σάτιρα, όσο και με την δημοκρατία! κόπηκε η ηλιθιότητα που ονόμαζαν  «Ελληνοφρένεια»

Το χιούμορ τους μονο σε ηλίθιους αρέσει και στους κομμουνιστές οπως και το εβραϊκό χιούμορ !τους βλέπουμε όποτε θέλουμε στο facebook έχουν αρκετές FUNPAGE! όλες οι ιστοσελίδες που ονομάζουν σατυρικές μαζί με εκπομπές δουλεύουν για τους όμβριους οι ειναι οι ίδιοι Οβριοί! απο το ράδιο έως την τηλεόραση και το ίντερνετ, τους συγκεκριμένους μάλιστα τους είχαμε εντοπίσει καιρό που διαφήμιζαν αριστερές εφημερίδες στο site τους

Με την δηθεν σάτιρα γίνεται η καλύτερη πλύση εγκεφάλου χρονιά τώρα!....

Λαζόπουλο? Ελληνοφρένεια? ράδιο άρβυλα? η κάτι δήθεν "σατυρικές" ιστοσελίδες τύπου worldnewsdailyreport.com? Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια σελίδα? και όμως! ο σκοπός τέτοιων σελίδων ειναι να βγάζουν ως ψέμματα αλήθειες! (μπείτε εκεί και στο μενού faq να καταλάβετε σε ποιους ανήκει)! απευθύνονται σε χαμηλής νοημοσύνης "άτομα" που συνήθως ειναι αριστεροί και κομμουνιστές οπως τους έμαθαν στα σχολεία! εκδηλώθηκαν και αυτοι της «Ελληνοφρένειας» Η αγαπημένη φράση του Άρη Βελουχιώτη "Ραντεβού στα γουναράδικα":

protothema

Τι λέει ο τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» για το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής - Σύμφωνα με τον Alpha το πρόγραμμα κόπηκε γιατί είχε τηλεθέαση χαμηλότερη από τον μέσο όρο του σταθμού ..Έπειτα από επτά εκπομπές, αν και η σύμβαση με τον Alpha ήταν για όλη τη σεζόν, η «Ελληνοφρένεια», η γνωστή σατιρική εκπομπή του καναλιού κόπηκε ξαφνικά με τον τσολιά της «Ελληνοφρένειας» να λέει:

«Μας φάγανε». Και ενώ σύμφωνα με τον Alpha το πρόγραμμα κόπηκε γιατί είχε τηλεθέαση χαμηλότερη από τον μέσο όρο του σταθμού, οι συντελεστές της εκπομπής κάνουν λόγο για λογοκρισία και εποικοινώνησαν την εξέλιξη στο Twitter.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανάρτηση της εκπομπής: «Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια.Ραντεβού στα Γουναράδικα».

Είδαμε τυχαία αυτο το βίντεο στο youtube και αυτο γιατί είχε σβάστικες καθώς τηλεόραση δεν βλέπουμε, δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβ 2010! μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου σε χαμηλής νοημοσύνης άτομα που βλέπουν αυτήν την ηλιθιότητα απο τότε δεν γίνεται! τι σχέση έχει ο εθνικοσοσιαλισμός με τον χριστιανισμό ρε ηλίθιοι? καμιά! ο Χίτλερ δεν ηταν προσκολλημένος σε καμιά θρησκεία! άπλα αυτα τα 2 χλευάζουν οι Οβριοί! τύπου "ειναι ηλίθιοι" όσοι ειναι εθνικιστές! δεν αναφέρουν όμως οτι απο τους εθνικοσοσσιαλιστές έγινε τεράστιο άλμα στην επιστήμη και την τεχνολογία αποδεδειγμένα, και οχι απο τους κομμουνιστές χρήσιμους ηλίθιους οπως έλεγε ο Λένιν! οπως σχολίασε και ένας:

Το ότι είστε πράκτορες των Εβραίων το ξέραμε... Πριν από 3 χρόνια!! καιρός να σταματήσουν να βλέπουν αυτούς που κάνουν "σάτιρα" προστατεψτε τα παιδιά σας απο μασονικη προπαγάνδα μεσώ δηθεν σάτιρας, κλείστε την τηλεόραση και dislike σε βρομο-σελίδες τους , υπάρχουν άτομα που κάθονται και τους βλέπουν και γελάνε με τα χαζά αστεία τους,και να χλευάσουν όσους ενοχλούν το σύστημα, απο εκεί να καταλάβεις σε τι κόσμο ζούμε! σημειώστε το βίντεο ειναι του 2010! δεν σέβονται ούτε καν την ηλικία της :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications