3 Δεκ 2017

Η δαιμονοποίηση της κινητηρίου δύναμης αυτού του κόσμου

Η δαιμονοποίηση της κινητηρίου δύναμης αυτού του κόσμου

> Σ'αυτόν τον κόσμο κανείς δεν είναι ίσος με τον συνάνθρωπο του, διότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός άρα και ανόμοιος. Τα όμοια ανήκουν μόνον σε όμοιους κόσμους, και όχι σε σύνθετους σαν τον δικό μας.

Και αφού ξεκαθαρίστηκε ότι ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει ισότητα σε έναν σύνθετο κόσμο ανόμοιων ανθρώπων, κυριαρχεί αυτός που έχει την κινητήριο δύναμη αυτού του κόσμου, δηλαδή τα λεφτά. Χωρίς λεφτά μένεις αδρανής και εξαρτημένος από τις ανάγκες σου.

Διότι τι να το κάνω εγώ να είμαι κλεισμένος στο σπίτι μου από ανάγκη, να δουλεύω από ανάγκη, να δημιουργώ από ανάγκη, καταπατώντας συνεχώς την ελευθερία μου.
Σκλάβος δεν γεννήθηκα, αλλά σ'αυτόν τον κόσμο βλέπω ότι είμαι ένας ακόμη σκλάβος που τροφοδοτώ με ενέργεια τον άρχοντα αυτού του κόσμου, και είναι ξεκάθαρο ότι μας παγίδεψε με την αμνησία που μας προκάλλεσε.

Αν λοιπόν δεχτώ να παίξω σε αυτό το κλουβί που ονομάζω πραγματικότητα και ζωή, τότε θα πρέπει να θέσω τους δικούς μου όρους, διότι αν δεχτώ τους όρους και κανόνες αυτού του κόσμου, και του δημιουργού που μας παγίδεψε με την αμνησία το ξαναλέω, τότε αυτόματα αποδέχομαι την σκλαβιά μου για πάντα.

Διότι αυτόν τον κόσμο τον δημιούργησε ένας ψυχασθενής δημιουργός που παγίδεψε τους ανθρώπους στην λήθη, γιατί αν ήταν άνθρωπος θα λειτουργούσε με την αφθονία και ποτέ από την ανάγκη που φέρει την δυσαρμονία στα πάντα.

Να τον χαίρεστε όλοι εσείς τον δημιουργό σας που τον προσκυνάτε από ανάγκη, διότι εγώ ποτέ δεν θα γίνω από ανάγκη σκλάβος κανενός. Και ας μην μου δίνει τίποτα, ας μου κάνει την ζωή δύσκολη, εγώ ξέρω πότε ενεργεί εις βάρος μου, γνωρίζω την αδικία, όπως και γνωρίζω τι είμαι, ένας άνθρωπος θεός που μπροστά μου ο δημιουργός αυτού του κόσμου είναι ένα τίποτα, διότι χωρίς εμένα τον παρατηρητή, χάνεται αυτός ο κόσμος για πάντα στην ανυπαρξία από την οποία και γεννήθηκε.

Ναι δημιουργέ αυτού του τιποτένιου κόσμου, είσαι ένα τίποτα, σαν το τίποτα που δημιουργείς, διότι ότι κάνεις το κάνεις για να εκμεταλλεύεσαι τις ανθρώπινες ψυχές απορροφώντας τους την ζωϊκή ενέργεια διότι από εμάς τρέφεσαι και κρατείσαι στην ζωή, από την υποτακτικότητα μας!

Φυλακή είμαστε! Μην ωραιοποιείς τον ψεύτικο κόσμο που φυλακίζει τις ανθρώπινες ψυχές. Αυτός ο δημιουργός είναι ψυχασθενής που ηδονίζεται βλέποντας μας να υποφέρουμε.
Mην του κάνεις το χατήρι να υποταχτείς σ'αυτόν, η ανθρώπινη ψυχή ποτέ δεν συνεργάζεται με αυτή την άλογη θνητή φύση.

morfeas sky

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η δαιμονοποίηση της κινητηρίου δύναμης αυτού του κόσμου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications