2 Δεκ 2017

ΕΣΡ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Χ.Α!!!

ΕΣΡ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ;  ΜΕΧΡΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ  Χ.Α ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης. Ο φερόμενος ληστής από τη συμμορία του κοντού, του ψηλού και του χοντρού έδωσε... συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Βγήκε κανονικά στο πλατό μαζί με την παρουσιάστρια και αφού είπε αυτά που είχε να πει, στην συνέχεια αποχώρησε και τον συνέλαβε η αστυνομία.

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό επισημαίνει και ο Γιάννης Δαραβίγκας με ανάρτησή του, ο οποίος σημειώνει ειρωνικά:

"Όποιος καταζητείται πλέον από την αστυνομία για διάφορες φυγοποινες πράξεις να απευθύνεται στην εκπομπή της Στεφανιδου πριν συλληφθεί". Υπάρχουν τελικά όρια στο κυνήγι της τηλεθέασης ή υπάρχει ασυδοσία;

Τελικά το ΕΣΡ για ποιους επεμβαίνει; Ή μήπως επειδή είναι η Τατιάνα θα τη "χαϊδέψουν", χωρίς να κληθεί να εξηγήσει την πράξη της; Ο καταζητούμενος κακοποιός είπε στην εκπομπή της:"Δεν είμαι ληστής. Είμαι αθώος" ωστόσο ζήτησε συγγνώμη από τον ανήλικο γιο του.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Τουρνά, ο οποίος καταζητείτο από την αστυνομία για ληστείες.

Ο φερόμενος ως ληστής κάλεσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ζήτησε να μιλήσει ζωντανά πριν παραδοθεί στους αστυνομικούς.

indobserver

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΣΡ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Χ.Α!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: