ΕΣΡ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ;  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ  Χ.Α!!!
ΕΣΡ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ;  ΜΕΧΡΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ  Χ.Α ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης. Ο φερόμενος ληστής από τη συμμορία του κοντού, του ψηλού και του χοντρού έδωσε... συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Βγήκε κανονικά στο πλατό μαζί με την παρουσιάστρια και αφού είπε αυτά που είχε να πει, στην συνέχεια αποχώρησε και τον συνέλαβε η αστυνομία.

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό επισημαίνει και ο Γιάννης Δαραβίγκας με ανάρτησή του, ο οποίος σημειώνει ειρωνικά:

"Όποιος καταζητείται πλέον από την αστυνομία για διάφορες φυγοποινες πράξεις να απευθύνεται στην εκπομπή της Στεφανιδου πριν συλληφθεί". Υπάρχουν τελικά όρια στο κυνήγι της τηλεθέασης ή υπάρχει ασυδοσία;

Τελικά το ΕΣΡ για ποιους επεμβαίνει; Ή μήπως επειδή είναι η Τατιάνα θα τη "χαϊδέψουν", χωρίς να κληθεί να εξηγήσει την πράξη της; Ο καταζητούμενος κακοποιός είπε στην εκπομπή της:"Δεν είμαι ληστής. Είμαι αθώος" ωστόσο ζήτησε συγγνώμη από τον ανήλικο γιο του.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Τουρνά, ο οποίος καταζητείτο από την αστυνομία για ληστείες.

Ο φερόμενος ως ληστής κάλεσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ζήτησε να μιλήσει ζωντανά πριν παραδοθεί στους αστυνομικούς.

indobserver

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications