15 Δεκ 2017

Οι δημοκράτες : Έριξαν μαύρο στον Κασιδιάρη λόγω Ερντογάν στην Βουλή με τους 4 Τούρκους βουλευτές! VIDEO

Οι δημοκράτες : Έριξαν μαύρο στον Κασιδιάρη λόγω Ερντογάν στην Βουλή!!!

Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, συνεδρίαση με θέμα την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, 14 Δεκεμβρίου 2017.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αποδομεί για ακόμη μια φορά τα κυνοβουλευτικά ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ δουλικά με αφορμή την επίσκεψη - προέλαση του τουρκομογγόλου Ερντογάν στην υπόδουλη πατρίδα μας. Το σχετικό βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ https://youtu.be/28ZbJ_8-dic

Να σημειωθεί πως αφού έριξαν μαύρο στο κανάλι της βουλής και διέκοψαν παράνομα την επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη διεγράφη εξ ολοκλήρου από τα πρακτικά μετά από απόφαση του προέδρου της Επιτροπής, Κωνσταντίνου Δουζίνα..

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ
Πολλά μπράβο στον Ηλία Κασιδιάρη για όσα είπε, και λίγα ήταν. Μην ξεχνάτε πως 153 ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ βολευτές διατηρούν στην (((εξουσία))) τον Αλέξη ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Τσίπρα, αν φύγουν 3 η κυβέρνηση πέφτει.. 3 ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τούρκοι του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή διαχειρίζονται τις τύχες των Ελλήνων..!

Σχετικά με τον αρχισφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ Ατατούρκ, μην ξεχνάτε πως ήταν εβραϊκής καταγωγής από την αίρεση των Ντονμέδων.. ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Για ακόμη μια φορά θα τονίσω πως οι Έλληνες δεν διαχωρίζονται σε δεξιούς, αριστερούς κλπ. αλλά σε Έλληνες και ανθέλληνες/μισέλληνες. Όποιος διαχωρίζει τους Έλληνες είναι χαφιές και προδότης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι δημοκράτες : Έριξαν μαύρο στον Κασιδιάρη λόγω Ερντογάν στην Βουλή με τους 4 Τούρκους βουλευτές! VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: