Η απίστευτη δήλωση του Κωνσταντίνου: «Κάλεσε το πνεύμα της μάνας μου»
Η απίστευτη δήλωση του Κωνσταντίνου: «Κάλεσα το πνεύμα της μάνας μου»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλον για το πάθος, που είχε, τον τζόγο, το όνειρο με τη μαμά του αλλά και την ξαδέρφη του που κάλεσε το πνεύμα της μαμά του και τι του συνέβη!

«Με τον τζόγο υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις και τον εαυτό σου. Ό,τι έκανα εγώ τα έκανα, εγώ τα λούστηκα, πάει και τελείωσε υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που χαλάνε οικογένειες και πουλάνε σπίτι…» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν η πιο άσχημη στιγμή της ζωής μου. Είχα δει ένα όνειρο ότι ήμασταν αλυσοδεμένοι εγώ και η μητέρα μου κι ήταν σα να ζητούσε κάτι σα μια παράκληση και μετά πήγα στη Θεσσαλονίκη να παίξω, εκεί συνάντησα μία πρώτη ξαδέρφη μου που μου λέει κάνω τραπεζάκι δηλαδή μαζευόμαστε και καλούμε πνεύματα και θα καλέσω και τη θεία.

Την άλλη μέρα μου λέει καλέσαμε τη θεία και μου είπε γιατί την κρατάς αλυσοδεμένη κι εγώ δεν της το είχα πει το όνειρό μου, εκεί έγινε ένα κρακ, κάτι κόπηκε, κάτι έφυγε από μέσα μου, ένα βάρος. Από τότε υπέφερα λιγότερο»!

Δείτε το βίντεο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications