29 Δεκ 2017

Δείτε πώς «χτυπάνε» οι πορτοφολάδες μέσα σε ανελκυστήρα (βίντεο)

Δείτε πώς «χτυπάνε» οι πορτοφολάδες μέσα σε ανελκυστήρα (βίντεο)

Κάμερα ασφαλείας σε ανελκυστήρα κατέγραψε πώς μια συμμορία πορτοφολάδων απέσπασε το ενδιαφέρον μιας ηλικιωμένης ώστε μια συνεργός τους να καταφέρει να αρπάξει μέσα από την τσάντα του θύματος το ποσό των χιλίων λιρών (1127 ευρώ).

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η ηλικιωμένη εισέρχεται στον ανελκυστήρα ενός εμπορικού κέντρου στο Λονδίνο μαζί με δύο άνδρες και μια ακόμα γυναίκα. Οι δύο άνδρες αρχίζουν να πατάνε τα κουμπιά των ορόφων και φαίνεται να διαφωνούν με την 69χρονη ενώ της μπλοκάρουν με τον τρόπο τους την έξοδο.

Όση ώρα συμβαίνει αυτή η «αναταραχή», η συνεργός τους ψάχνει την τσάντα της γυναίκας για να της πάρει τα χρήματα που κουβαλούσε.

Το βίντεο δόθηκε σχετικά πρόσφατα στη δημοσιότητα από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, η οποία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό συνέβη στο εμπορικό κέντρο Εξτσέιντζ στο Ίλφορντ στο ανατολικό Λονδίνο στις 26 Ιουλίου.

Το θύμα, μια φτωχή συνταξιούχος, είχε σηκώσει προηγουμένως τις αποταμιεύσεις της από τη Lloyds Bank.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι η 69χρονη δεν είχε αντιληφθεί ότι την είχαν ληστέψει μέχρι που έφτασε στο αυτοκίνητό της.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού για την αναγνώριση των δραστών. Δείτε το βίντεο:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δείτε πώς «χτυπάνε» οι πορτοφολάδες μέσα σε ανελκυστήρα (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: