29 Δεκ 2017

Σώρρας : «Καταραμένα Προδοτόσκυλα» προπαγανδιστικό Βίντεο του Alpha

Σώρρας : «Καταραμένα Προδοτόσκυλα» προπαγανδιστικό  Βίντεο του Alpha

Υβρεις και βαρείς χαρακτηρισμοί περιλαμβάνονται στο ηχητικό απόσπασμα που μεταδόθηκε χθες στο δελτίο του Alpha άλλο που δεν ήθελαν και στο οποίο ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας επιτίθεται κατά της δικηγόρου της οργάνωσής του Ελλήνων Συνέλευσις.

Ο «εμφύλιος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ του κ. Σώρρα και πρώην συνεργατών του διατυπώνεται γλαφυρά στην ηχητική καταγραφή στην οποία ο κ. Σώρρας ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: «Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα;».

Αφορμή για το νέο του παραλήρημα στάθηκε ένα κείμενο της νομικής συμβούλου Νάνσυς Γεωργουσοπούλου, όπου αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα τους διοικεί μια φωνή. «Δεν είσαι λίγο ημίτρελη ρε Νάνσυ;», λέει χαρακτηριστικά ο Σώρρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη με συνοπτικές διαδικασίες κατα παραγγελιά(μαντέψτε απο ποιους) τον περασμένο Μάρτιο για μια υπόθεση υπεξαίρεσης την κατάλληλη στιγμή ως δια μαγείας(!), χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, και άρχισε η αναζήτησή του από τις Αρχές.

Το σχετικό βίντεο από το δελτίο του Alpha που ειναι λες και βλέπεις θρίλερ ! το ίδιο ύφος είχαν όταν έλεγαν για "όπλα της Χ.Α" με φώτο απο το ίντερνετ! καμιά δίκη για διασπορά ψευδών ειδήσεών με δόλο στα κανάλια ...

ΥΓ Όποιος θελει ψυχική υγειά και πνευματική διαύγεια να σταματήσει να διαβάσει ιστοσελίδες που ειναι στην πρώτη 20αδα στο alexa,και να βλέπει τηλεόραση ούτε καν ειδήσεις απο την τηλεόραση τα βοθροκάναλα, δεν μας άφορα αν είχε δις η οχι ο Σώρρας αλλα οτι τον κυνήγησε το σύστημα, και πόσο εύκολα χειραγωγούν την μάζα που βλέπει το δεντρό και οχι το δάσος :

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σώρρας : «Καταραμένα Προδοτόσκυλα» προπαγανδιστικό Βίντεο του Alpha
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: