Η Καινούργιου - Δεν έχω ουδεμία σχέση!! έδωσε τροφή να τον κυνηγήσουν  το makeleio
Η Καινούργιου - Δεν έχω ουδεμία σχέση!!

Νομικές διαδικασίες με εξώδικο κινεί η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα για το κύκλωμα κοκαΐνης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου της Αρχοντούλας Παπαναγιώτου, που εκπροσωπεί την γνωστή παρουσιάστρια, η Κατερίνα Καινούργιου ζητά να μην γίνεται οποιαδήποτε χρήση φωτογραφίας της σε θέματα που αφορούν το κύκλωμα κοκαΐνης.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα στο οποίο υπάρχει φωτογραφία της ίδιας με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον οποίο επίσης εμπλέκουν δημοσιεύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας www.makeleio.gr, λόγω παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ.

Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις. Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών. Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”.

Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οποιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούριου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση»...http://kourdistoportocali.com/news-desk/den-echo-oudemia-schesi/

Μεγάλο λάθος του makeleio! όλοι ξέρουν πως δουλεύει το σύστημα του Κολωνακίου και της μόδας χρονιά τώρα, ο κακός χαμός γίνεται στα στέκια αυτα των lifestyle ειναι κοινό μυστικό, 'αθώοι' όλοι επι χρονιά , γιατί εδώ ειναι Ελλάδα και οχι Κίνα! που έχει ίσους νομούς για όλους ανεξάρτητα ποιος ειναι κάποιος!στο Ελλαδιστάν κανένα κομμουνιστή πιάνουν κατα λάθος και αρχίζουν αυτα τα υποκριτικά περί "ανθρωπινά δικαιώματα" και την άλλη μέρα ειναι έξω, πλάκα μας κάνεις?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications