Σαμπάνια, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη! Μετοχές σε Black Rock, Goldman Sachs και εκατομμύρια… ντόλαρς σε καταθέσεις διαθέτουν οι συριζαίοι
Σαμπάνια, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη! Μετοχές σε Black Rock, Goldman Sachs και εκατομμύρια… ντόλαρς σε καταθέσεις διαθέτουν οι συριζαίοι

Είναι να γελάει κανείς με την κυβέρνηση «του Λαού» που προφασίζεται ότι «δίνει μάχες» ενάντια στην πλουτοκρατία για τον… σοσιαλισμό.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, ο Τσακαλώτος δηλώνει εισοδήματα περίπου 63.000 ευρώ (και άλλα 130.000 ευρώ περίπου της συζύγου) και έχει γεμάτο χαρτοφυλάκιο με μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και άλλα χρηματιστηριακά προϊόντα. Μεταξύ των εταιρειών που απαρτίζουν το χαρτοφυλάκιό του είναι οι:
BlackRock, Goldman Sachs, Jp Morgan και άλλες.

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, είχε μετοχές 340.000 δολαρίων σε χρηματιστήρια, ενώ ο σύζυγός της, Παπαδημητρίου, που διατελεί υπουργός οικονομίας, κατέχει χαρτοφυλάκιο με μετοχές, αμοιβαία και άλλα επενδυτικά προϊόντα αξίας 2.725.881 δολαρίων! Μετοχές JPMorgan, HSBC και άλλα έχει και το συγκεκριμένο υπουργικό ζεύγος.

Ο υπουργός Ενέργειας, Σταθάκης, διαπρέπει στο Real Estate, αφού δηλώνει ένα μακρύ κατάλογο 46 ακινήτων, τα περισσότερα εκ των οποίων ανήκουν στη σύζυγό του. Ο ίδιος έχει μεταξύ των άλλων, ένα διαμέρισμα στον Πειραιά 104 τμ, δύο άλλα στην Αθήνα (92τμ και 27τμ), τρία καταστήματα στα Χανιά (80,98τμ, 79,59τμ και 74,31 τμ), ένα οικόπεδο στη Νέα Κυδωνία (746,09τμ) κι άλλο ένα στον Πλατανιά Χανίων (992,60τμ), ένα βοσκότοπο 35 στρεμμάτων στα Χανιά και τρεις αποθήκες στην ίδια πόλη.

Και για να θυμηθούμε και έναν άλλο παλιό «αγωνιστή», που έχει συλληφθεί και καταδικαστεί για τον «αντιφασιστικό» του αγώνα, ο γιός του Σκουρλέτη παίρνει χαρτζιλίκι από καταθέσεις μεγαλύτερες των 200.000€ και διαθέτει σπίτι 123 τ.μ. στη Νέα Ερυθραία και μεζονέτα 285 τ.μ. για… εξοχικό. Είναι, βλέπετε, δύσκολοι καιροί για «αγωνιστές».
Πηγή: xryshaygh.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications