ΗΠΑ:«Αντίφα» οπλισμένος με μαχαίρι ήθελε να διακόψει εκδήλωση χριστιανών και διασχίζοντας τον δρόμο τον χτύπησε φορτηγάκι VIDEO
ΗΠΑ:«Αντίφα» οπλισμένος με μαχαίρι ήθελε να διακόψει εκδήλωση χριστιανών και διασχίζοντας τον δρόμο τον χτύπησε φορτηγάκι VIDEO

O «αντίφα» που ήθελε να επιτεθεί σε μια εκδήλωση στο Πόρτλαντ που είχε τίτλο «March for Jesus” (Πορεία για τον Ιησού) έτρεξε προς τον αυτοκινητόδρομο χωρίς να κοιτάξει αριστερά και δεξιά, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από ένα φορτηγό.

Η πορεία οργανώθηκε από μια ομάδα που ονομάζεται «PatriotPrayer” («Πατριωτική Προσευχή»), με επικεφαλής έναν υποστηρικτή του προέδρου Donald Trump.

Τότε, κάποιοι “ακτιβιστές” που δήλωσαν ότι ήταν μέρος του κινήματος «Antifa» εμφανίστηκαν για να κάνουν «αντιδιαδήλωση» καταγγέλλοντας τους διαδηλωτές ότι είναι «white supremacists» που προσπαθούν να επιβάλουν μια θεοκρατία στην Αμερική.

Η μέρα είχε πάει καλά. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ μακριά η μία από την άλλη και όλα φαινόταν ότι θα πήγαιναν καλά.

Από ό,τι φαίνεται ο τύπος (κομμουνιστικό μόρφωμα) ήταν οπλισμένος με μαχαίρι
Ξαφνικά, τρεις – τέσσερις «αντιφάδες» με μεγάφωνα αποφάσισαν να φτάσουν στην Πορεία και να προσπαθήσουν να την σταματήσουν.
Μέσω ενός μεγαφώνου προσπαθούσαν να κουκουλώσουν έναν διαδηλωτή που τραγουδούσε ένα θρησκευτικό τραγούδι υποστηρίζοντας από τα μεγάφωνα τις «αρετές» του κομμουνισμού.

Κάποια στιγμή ένας από αυτούς έτρεξε για να διασχίσει το δρόμο και χτυπήθηκε από φορτηγό. Η «αντιφασιστική» του δράση του στοίχισε ένα σπασμένο ισχίο

Τυπικό δείγμα- βλέμμα «αντίφα» κομμουνιστή εκ γενετής(μίασμα)έχει ορδές απο δαύτους στην Ελλάδα που έχουν άκομα τα μογγολικά χαρακτηριστικά.

τυπικό δείγμα «white supremacist»: μαύρο παιδάκι επικεφαλής της πορείας

redskywarning

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications