Σηκώθηκε και έφυγε η άλλη!!! κάποια Κολέτσα από τα πρώτα λεπτά της συνέντευξης στην εκπομπή του Λιάγκα!
Σηκώθηκε και έφυγε η άλλη κάποια Κολέτσα από τα πρώτα λεπτά της συνέντευξης στην εκπομπή του Λιάγκα!

«Φεύγω δεν νιώθω άνετα», ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας! ( τι μας λες κάλε? αχού!!!«Φεύγω δεν νιώθω άνετα» οπως λέει κάθε ψηλομύτα και ψώνιο ταυτόχρονα όταν την ρωτούν αυτα που δεν θέλει, αντί να πει χύμα επόμενη ερώτηση ,τι πήγε εκεί τοτε εξ αρχής?)

Στα κρύα του λουτρού άφησε η Χριστίνα Κολέτσα τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς σηκώθηκε και έφυγε τρία λεπτά μετά την έναρξη της συνέντευξής της, στο χθεσινό γύρισμα για την βραδινή εκπομπή του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, το οποίο αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day, η τραγουδίστρια κάθισε στην καρέκλα του Late Night στον Ant1, απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με το γνωστό του ύφος άρχισε να τις κάνει διάφορες ερωτήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, από τα πρώτα 3 λεπτά της συνέντευξης η Χριστίνα σηκώθηκε από την καρέκλα της και είπε «Φεύγω»!

Ο λόγος είναι πως η Χριστίνα δεν αισθάνθηκε άνετα με τις ερωτήσεις του παρουσιαστή και εφόσον ένιωθε άβολα αποφάσισε να αποχωρήσει αφήνοντας τον Γιώργο Λιάγκα χωρίς καλεσμένο.

Μίας και μας ηταν άγνωστη κάναμε μια ερευνά για αυτήν την "τραγουδίστρια" οπως την αναφέρει το protothema, το αποτέλεσμα? το αφήνουμε ασχολίαστο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications