Αμόρφωτοι οι δημότες που ζητούν να φύγει - Πήρε το Phylax..εργολαβία η Τατιάνα  [ΒΙΝΤΕΟ]
Αμόρφωτοι οι δημότες που ζητούν να φύγει - Πήρε το Phylax..εργολαβία η Τατιάνα  [ΒΙΝΤΕΟ]

Μίλησαν όλες μίλησαν και οι παρα-μορφωμένες...Ντροπή και αίσχος τα όσα παρακολουθήσαμε στην εκπομπή της Τατιάνας όπου δόθηκε μια τεράστια παράσταση υπεράσπισης του γλυπτού "Phylax" που έχει αναστατώσει το Π.Φάληρο και όχι μόνο!

Mάλιστα μια από τους σχολιαστές της εκπομπής δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως "αμόρφωτους" "ανεκπαίδευτους" και "γραφικούς" τους δημότες που ζητούν την απομάκρυνση του γλυπτού από το Παλαιό Φάληρο,ενώ στην συνέχεια δόθηκε καραγκιοζο-παράσταση όπου η κωμικός της εκπομπής έκανε σάτιρα εις βάρος όσων Χριστιανών δηλώνουν ότι ο "Phylax" προσβάλει τα πιστεύω τους!

Άντε να δούμε πότε θα επιτέλους θα πάρει θέση η Εκκλησία για το θέμα αυτό..... Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εκπομπή "Τατιανα Live" και το απόσπασμα σχετικά με το γλυπτό Phylax και τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Στο 44 λεπτό και μετά,η ξανθιά κυρία στο πάνελ,χαρακτηρίζει "αμόρφωτους" και "ανεκπαίδευτους" όσους δημότες ζητούν να απομακρυνθεί το γλυπτό:

paliofaliron

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

αναρωτιεμαι εκει στην αθηνα γιατι δεν ριχνετε μια μολοτοφ στο σατανα -γλυπτο να τελειωνει η ιστορια;αν δεν ειχα τοσες υποχρεωσεις θα ερχομουν να το εκανα εγω .μαιρη .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications