29 Δεκ 2017

UFO στην Κύπρο Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο

UFO στην Κύπρο Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο

Μόλις την προηγούμενη Τετάρτη 27/12, Κύπριοι πολίτες κατέγραψαν με κινητό μια λάμψη-μυστήριο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος της περιοχής Σταυροβουνιού. Μάλιστα, εκτός από βίντεο, αναγνώστες του SigmaLive απέστειλαν και σχετικές φωτογραφίες, στις οποίες καταγραφόταν η -σε τριγωνικό σχήμα- λάμψη, η προέλευση της οποίας, ωστόσο, δεν ήταν σαφής.

Για την ιστορία, οι Αρχές (Αστυνομία και Πυροσβεστική) δεν γνώριζαν κάτι για τη λάμψη, ενώ ο αστροφυσικός Χρύσανθος Φάκας, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει σχετικά, αφού ανέλυσε το βίντεο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι και πύραυλος, αφού η όψη της λάμψης ομοιάζει με τον κώνο αερίων που αφήνει πίσω του ένας πύραυλος…

Αυτό όμως το περιστατικό με το UFO (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο) στην Κύπρο, δεν είναι το πρώτο, αφού όλοι θυμόμαστε ότι μόλις τον περασμένο Οκτώβριο έπεσε από τον λεμεσιανό ουρανό ένα άγνωστο αντικείμενο και οι λόκαλ αστυνομικοί το έψαχναν για ώρες... Συν ότι, λίγες μέρες μετά, στην Πάφο, εμφανίστηκε ένα παράξενο πλάσμα σε φωτογραφία Παφίτη κυνηγού, το οποίο μάλιστα… είδε και ο σκύλος του.

Ας δούμε το καθένα από αυτά τα περιστατικά ξεχωριστά...

Συγκεκριμένα, στις 10 Οκτωβρίου, δημοσίευμα αναφερόταν στην προσπάθεια των αστυνομικών να βρουν άγνωστο ιπτάμενο πορτοκαλί αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό. Μετά από αναφορά κάποιου πολίτη, μέλη της Αστυνομίας χτένισαν δύσβατες περιοχές μεταξύ των χωριών Ασγάτα και Μονή, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Τέλος, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, συνέβη άλλο περιστατικό το οποίο ήρθε για να μας πείσει πως ενδεχομένως μας κρύβουν την αλήθεια στην Κύπρο… Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το άρθρο, αναγνώστης πήρε τηλέφωνο σε τοπικό site της Πάφου και ανέφερε ότι σε μια φωτογραφία που τράβηξε στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εξόρμησης κυνηγόσκυλων φίλου του εμφανίστηκε εξωγήινος…

Σε καμιά από τις τρεις πιο πάνω περιπτώσεις δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση-τοποθέτηση από τη NASA (ή έστω από τις Κυπριακές Αρχές) ότι πρόκειται όντως για εξωγήινους.
Οι αναγνώστες που την έστειλαν στο site αναφέρθηκαν σε μυστήριο πλάσμα, ίσως εξωγήινο. Μάλιστα, το παράξενο πλάσμα κοιτούσε επίμονα και ο σκύλος, όπως ενημερωνόμαστε, ο οποίος ήταν σε κατάσταση φέρμας (όπως επίσης ενημερωνόμαστε)!

sigmalive

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

UFO στην Κύπρο Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: