13 Δεκ 2017

Η αριστερή Ε.Ε. λέει το επίσημο «Ναι» στα δηλητήρια της Monsanto που προκαλούν Καρκίνο σε μη όμβριους

Η αριστερή Ε.Ε. λέει το επίσημο «Ναι» στα δηλητήρια της Monsanto που προκαλούν Καρκίνο σε μη όμβριους

Χωρίς κανέναν δισταγμό και παρά τις αντιδράσεις σε πολλές χώρες η μασονικη γενοκτονία υπό την μορφή καρκίνου συνεχίζεται ! έτσι και αλλιως οι γνήσιοι Οβριοί δεν θα πάθουν καρκίνο, ούτε καν χημειοθεραπείες κάνουν! έχουν η προκαλούν ανόσια για τους ίδιους !! αρκεί που δολοφόνησαν την θεραπεία του καρκίνου! και οι γνήσιοι Οβριοί δεν ειναι όλοι οι θνητοί στο Ισραήλ αλλα οι πιο πολλοί ειναι εκτός Ισραήλ! οι λεγόμενοι κρυφό-Εβραίοι αλλα φανεροί που δεν πάει το μυαλό σας καν! και φτάνουν άνετα 90 και ούτε ένας να πεθάνει απο καρκίνο .

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα πως ανανέωσε για πέντε χρόνια την άδεια για το ζιζανιοκτόνο γλυφοσάτη, βασικό συσταστικό του φυτοφαρμάκου Roundup της Monsanto Co, έπειτα από μια έντονη συζήτηση για το αν προκαλεί καρκίνο.

Επαρκής πλειοψηφία χωρών της ΕΕ ψήφισε στα τέλη Νοεμβρίου υπέρ της έγκρισης της παράτασης της άδειας, όμως η αντίθεση στο ζιζανιοκτόνο εξακολούθησε να είναι έντονη, μεταξύ άλλων και από μια πρωτοβουλία πολιτών που θέλει την απαγόρευσή του και ζητεί μεγαλύτερη διαφάνεια στο μέλλον.

Η Επιτροπή αναφέρει σε δήλωσή της πως θα εισαγάγει μέτρα νωρίς το 2018 ώστε οι αποφάσεις για τα φυτοφάρμακα να γίνουν πιο διαφανείς και να αυξηθεί η ποιότητα και η ανεξαρτησία των επιστημονικών εκτιμήσεων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η αριστερή Ε.Ε. λέει το επίσημο «Ναι» στα δηλητήρια της Monsanto που προκαλούν Καρκίνο σε μη όμβριους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: