19 Νοε 2017

Τρία επιπλέον σημεία διανομής τροφίμων, νερού και ρούχων στη Μάνδρα

Τρία επιπλέον σημεία διανομής τροφίμων, νερού και ρούχων στη Μάνδρα

Τρία επιπλέον σημεία διανομής τροφίμων, εμφιαλωμένου νερού, ειδών ένδυσης και υπόδησης στη Μάνδρα δημιούργησε η περιφέρεια Αττικής και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Σε αυτά τα σημεία μπορούν να κατευθύνονται οι κάτοικοι που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δημαρχείο Μάνδρας, όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και εμφιαλωμένα νερά. Επίσης, σε μενομωμένες περιπτώσεις, όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μετακίνησης, θα γίνεται διανομή κατ' οίκον.

Τα τρία νέα σημεία που λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα είναι:

Πλατεία Αγίου Κων/νου, οδός Στρατηγού Νικολάου Ρόκα 76
Πλατεία Ειρήνης, Κοροπούλη και Σπετσών
2ο Δημοτικό Σχολείο, Αιόλου και 25ης Μαρτίου

Οσοι επιθυμούν να προσφέρουν τυποποιημένα προϊόντα και νερά, μπορούν να τα αποστέλλουν απευθείας είτε στα προαναφερθέντα σημεία είτε στο Κέντρο Ειδών Πρώτης Ανάγκης (Κέντρο Logistics) της Περιφέρειας Αττικής (στην Εσπλανάδα - πλατεία Νερού, δίπλα στο Τάε Κβο Ντο του Φαληρικού).

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνία με το Δίκτυο Διανομής Τροφίμων και Εμφιαλωμένων Νερών, οι πολίτες μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 210-4819001.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τρία επιπλέον σημεία διανομής τροφίμων, νερού και ρούχων στη Μάνδρα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: