6 Νοε 2017

Τραμπ: Ο μακελάρης του Τέξας είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν φταίει η οπλοκατοχή

Τραμπ: Ο μακελάρης του Τέξας είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν φταίει η οπλοκατοχή

Χαρακτήρισε τύχη ότι στο σημείο βρισκόταν ένα άλλο άτομο με όπλο γιατί αλλιώς «τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα»

Να σταματήσει εν τη γενέσει της τη συζήτηση που εκ των πραγμάτων ανοίγει ξανά για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ μετά το μακελειό με τους 26 νεκρούς στο Τέξας επιχείρησε ο Ντόναλντ Τραμπ με νέα παρέμβασή του από την Ιαπωνία όπου και βρίσκεται στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην Ασία.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο 26χρονος μακελάρης «είχε ψυχολογικά προβλήματα».

«Δεν πρόκειται για κατάσταση που δημιουργήθηκε λόγω της οπλοκατοχής» πρόσθεσε με νόημα ο Αμερικανός πρόεδρος μετά από ερώτηση που δέχθηκε για το θέμα.

Για να κάνει, δε, ακόμα πιο ξεκάθαρη τη θέση του υπέρ της χρήσης των όπλων, ο Τραμπ παρατήρησε ότι αν δεν ήταν στο σημείο ένας άλλος πολίτης που είχε όπλο «τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα».

Ο Τραμπ αναφερόταν στον κάτοικο του Sutherland Springs που άνοιξε πυρ κατά του μακελάρη αναγκάζοντάς τον να διαφύγει με το αυτοκίνητό του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τραμπ: Ο μακελάρης του Τέξας είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν φταίει η οπλοκατοχή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: