13 Νοε 2017

Πως τα έλεγαν, βοθροκάναλα της διαπλοκής; Ε... πάρτε δωράκι 20 εκ.ευρώ!

Πως τα έλεγαν, βοθροκάναλα της διαπλοκής; Ε... πάρτε δωράκι 20 εκ.ευρώ!

Τα βοθροκάναλα της διαπλοκής ΥΠΟΣΤΉΡΙΖΟΥΝ Σύριζα! αλλα έχουμε ξανά πει οι κομμουνιστες δεν φημίζονται για την νοημοσύνη που έχουν! και αδίσταχτοι και μειωμένης νοημοσύνης αντίληψης!! θανάσιμος συνδυασμός, και χρήσιμοι ηλίθιοι ταυτόχρονα της μασονίας! αυτός ειναι πιο βλάκας απο τους άλλους ,ούτε για γιδοβοσκός δεν κάνει!

Πως τα έλεγαν, "βοθροκάναλα της διαπλοκής"? Ε, αυτά τα "βοθροκάναλα" χθες πήραν δωράκι άνω των 20 εκ.ευρώ ετησίως μιας και η κυβέρνηση (της..."αριστεράς" ντε) με μια ακόμα (ν)τροπολογία της... νύχτας μείωσε από 20% σε 5% τον ειδικό φόρο για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις!

Λεφτά για τους καναλάρχες υπάρχουν, εσύ μπάρμπα Μήτσο ετοιμάσου απ' την αρχή του χρόνου να ζεις χωρίς ΕΚΑΣ!

Υ.Γ. Να βλέπεις τον βοθροΠολάκη να ψηφίζει υπέρ των βοθροκάναλων.Θα μου πεις και τι έγινε,αφού...την ίδια μπόχα και δυσωδία αναδύουν!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πως τα έλεγαν, βοθροκάναλα της διαπλοκής; Ε... πάρτε δωράκι 20 εκ.ευρώ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: