13 Νοε 2017

Σύριος πρέσβης στον ΟΗΕ: ”Ο Σιωνισμός είναι όπλο μαζικής καταστροφής”

Σύριος πρέσβης στον ΟΗΕ: ”Ο Σιωνισμός είναι όπλο μαζικής καταστροφής”

Σε μια σύνοδο του ΟΗΕ την Παρασκευή ο πρέσβης της Συρίας στον ΟΗΕ, Μπασάρ αλ Τζαφάρι, κατηγόρησε την Δύση ότι έχει προμηθεύσει το Ισραήλ με πυρηνική τεχνολογία κάνοντας ταυτόχρονα τα στραβά μάτια, ενώ περιέγραψε τον Σιωνισμό ως “όπλο μαζικής καταστροφής” προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Ο Τζαφάρι έκανε τις παρατηρήσεις του σε συνεδρίαση Ειδικής Επιτροπής του ΟΗΕ που ασχολείται με την κατάληψη εδαφών που χαρακτηρίζονται ως «μη αυτοδιοικούμενα εδάφη». Η συνεδρίαση της Παρασκευής αφορούσε εν μέρει τη συζήτηση για την κατοχή από το Ισραήλ των Υψωμάτων του Γκολάν. Στα σχόλιά του ενώπιον του σώματος, ο Τζαφάρι είπε επίσης: «Σε αυτό το σημείο ο καθένας γνωρίζει ότι το Ισραήλ συνεργάζεται με ό, τι έχει απομείνει από την ISIS και το μέτωπο της Αλ Νούσρα».

«Ο Σιωνισμός είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής, ένα χημικό, πυρηνικό και βιολογικό όπλο, καθώς είναι μια βίαιη εξτρεμιστική ιδεολογία που εξαπλώνει τη βία στην περιοχή», είπε ο Τζαφάρι, σύμφωνα με το Συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Η επιτροπή ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ ενός ψηφίσματος σχετικά με την κατοχή του Συριακού Γκολάν από το Ισραήλ. Το ψήφισμα επιβεβαιώνει ότι αυτή η κατοχή είναι “απαράδεκτη και παραβιάζει τις αρχές του διεθνούς δικαίου”.

Τα σχόλια του χαρακτηρίστηκαν ”αντισημιτικά”!( τι πρωτότυπο λες και είπε ψέμματα!!) από Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το βίντεο με μέρος της επίμαχης δήλωσης .

offtherecord

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σύριος πρέσβης στον ΟΗΕ: ”Ο Σιωνισμός είναι όπλο μαζικής καταστροφής”
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: