Σκοτώνονται μεταξύ τους οι χρήσιμοι ηλίθιοι τζιχαντιστές η αλλιώς τα αδελφάκια των κομμουνιστών στη βορειοδυτική Συρία
Σκοτώνονται μεταξύ τους οι χρήσιμοι ηλίθιοι  ανθρωποειδές τζιχαντιστές η αλλιώς τα αδελφάκια των κομμουνιστών στη βορειοδυτική Συρία

Για δεύτερη νύχτα συνεχίστηκαν οι μάχες μεταξύ των τζιχαντιστών της Ταχρίρ Αλ Σαμ, του βραχίονα της Αλ Κάιντα στη Συρία, με τους τζιχαντιστές της πρώην συμμαχικής τους οργάνωσης Νουρ Αλ Ντιν Αλ Ζίνκι. Οι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις σκοτώνονται μεταξύ τους στα δυτικά της επαρχίας του Χαλεπιού, που παραμένουν υπό τον έλεγχο των τρομοκρατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το μέτωπο, η Ταχρίρ Αλ Σαμ επιτέθηκε σε θέσεις της Νουρ Αλ Ντιν Αλ Ζίνκι κοντά στην πόλη Καφρ Νάχα, σφυροκοπώντας με όλμους και ρουκέτες.

Η σύγκρουση μεταξύ των δύο οργανώσεων, που υπήρξαν σύμμαχοι μέχρι πρόσφατα, οπωσδήποτε αποδυναμώνει τις άμυνες των τζιχαντιστών στη βορειοδυτική Συρία, μια περιοχή που ο Συριακός Στρατός προετοιμάζεται να επιτεθεί για να την απελευθερώσει.

Οι τζιχαντιστικές οργανώσεις ελέγχουν ολόκληρη την επαρχία Ιντλίμπ και τα δυτικά της επαρχίας του Χαλεπιού.Στον χάρτη που ακολουθεί, σημειωμένο με αστέρι, το σημείο των συγκρούσεων των δύο τζιχαντιστικών οργανώσεων.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, ο εκπρόσωπος της φιλότουρκης τζιχαντιστικής οργάνωσης Αχράρ Αλ Σαμ, που έχει συγκρουστεί πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν με την Ταχρίρ Αλ Σαμ, δήλωσε την Παρασκευή ότι οι δυνάμεις τους προετοιμάζονται να εμπλακούν στις μάχες στο πλευρό της Νουρ Αλ Ντιν Αλ Ζίνκι.

Η Αχράρ Αλ Σαμ είναι μισθοφόροι της Τουρκίας, στο παρελθόν επίσης σύμμαχοι της Αλ Κάιντα, ενώ η Νουρ Αλ Ντιν Αλ Ζίνκι έγινε διεθνώς γνωστή όταν αποκεφάλισε έναν ανήλικο που έπιασε αιχμάλωτο στο Χαλέπι.

Πολεμικός χάρτης της βορειοδυτικής Συρίας: Με σκούρο πράσινο χρώμα τα εδάφη που ελέγχει η Αλ Κάιντα και με ανοιχτό πράσινο χρώμα οι υπόλοιπες τζιχαντιστικές οργανώσεις.

Το τελευταίο Αλαχού Άκμπαρ ενός Ισλαμοκανίβαλου στη Συρία, παλιό βίντεο αυτοι οι δογματικοί χρήσιμοι ζωώδες ηλίθιοι μειωμένης νοημοσυνης, δεν έχουν καμια διάφορα απο τους απανταχού κομμουνιστες εξάλλου ίδια αφεντικά έχουν (Talpioth s.225:O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη)γιαυτό δεν υπάρχει εφευρέτης κομμουνιστής ιστορικά, τέλος τους βάζουν να σκοτωθούν μεταξύ τούς για να μην τους πληρώνουν:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications