Και άλλος  Εβραίος!!Σάλος στην Αλβανία: Εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Εντι Ράμα είναι… σχιζοφρενής (έγγραφο)
Και άλλος  Εβραίος!!Σάλος στην Αλβανία: Εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Εντι Ράμα είναι… σχιζοφρενής (έγγραφο)

Αυτά ειναι τα εβραϊκά συμπτώματα!! η πλάκα ειναι οτι διαδίδουν ψευδώς στο πόπολο οτι ειναι εθνικιστής που κυνηγάει τους Έλληνες στην Χειμάρρα ενώ ειναι κομμουνιστής τύπου Τσίπρα!, για να το συνδυάζουν οι αφελείς οτι εθνικιστές = κακό, ο συγκεκριμένος ειναι εκεί απο την μασονική cia και η Αλβανία απο παλιά ηταν κομμουνιστική επι Χότζα, αυτόν που πήγε και φιλούσε το πτώμα του ο Μανώλης Γλέζος!...Εύα Παπανδρέου: «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ψυχάκιας, αναίσθητος, Άθεος και σχιζοφρενής» τα κλασικά συμπτώματα Οβριών !

Βεβαρημένο παρελθόν σχιζοφρένειας και νοσηλεία έχει ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσίευσε εφημερίδα της χώρας.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύουν η εφημερίδα TEMA και ο ιστότοπος syri.net, ο Αλβανός πρωθυπουργός έχει νοσηλεύτηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Αρ. 5 των Τιράνων, για σχιζοφρένεια κατά τη δεκαετία του 1980 και στη συνέχεια., ύστερα από συστάσεις της ιατρικής επιτροπής, εστάλη στο Παρίσι για μια πιο εξειδικευμένη παρακολούθηση κι εντατική θεραπεία.

Τα εν λόγω ΜΜΕ δημοσιεύουν μάλιστα ιατρικές καρτέλες της Νευροχειρουργικής Κλινικής των Τιράνων, που έχουν το όνομα του Εντι Ράμα.

«Οι πρώτες ενδείξεις της ασθένειας του Ράμα χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, πράγμα που εμπίπτει με τις τακτικές επισκέψεις του στα νοσοκομεία» γράφει η εφημερίδα ΤΕΜΑ και υποστηρίζει: « Όπως αναγράφεται στις κλινικές καρτέλες και βάσει των ομολογιών των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής Ράμα εμφανιζόταν ιδιαίτερα επιθετικός όχι μόνο στα κοινωνικά περιβάλλοντα, αλλά και με τα μέλη της οικογένειάς του. Αυτό υποχρέωνε την οικογένεια να ζητούσε πάντα τη βοήθεια του νοσοκομείου. Εκείνη την εποχή, έχοντας υπόψη ότι ο πατέρας του Κριστάκι Ράμα, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της νομενκλατούρας, στον Εντι επιφυλάσσονταν ιδιαίτερη μέριμνα στους νοσοκομειακούς θαλάμους όπου νοσηλευόταν».

Η ίδια εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο Ράμα ασκούσε βία στη σύζυγο και στην μητέρα του.

«Η χρήση βίας έναντι της μητέρας και της συζύγου του εκείνης της περιόδου υποχρέωσαν τις αρχές ώστε για τον ασθενή Rama να εφαρμόσουν ειδική ιατρική αγωγή, η οποία συνεχίστηκε στο Παρίσι. Η διάγνωση για την οποία συμπέρανε το ιατρικό τιμ, όπως φαίνεται κι από την κλινική καρτέλα του, ήταν «βεβαρυμμένη σχιζοφρένεια» με συμπτώματα χρήσης βίας που εμφανίζεται έναντι των μελών της οικογένειας κι υπόλοιπων ατόμων. Η σχιζοφρένεια προκάλεσε επιθετική κατάθλιψη και διακυμάνσεις μνήμης που συνοδεύονταν με αϋπνίες του ασθενή Rama» υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

To poutanaki tou Soros einai kai auto to ebraiko sixama.Katestrepse ta panta kai synexizei akathektos.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications