ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ!!!  Rudolf Hess  δολοφονήθηκε βάναυσα στο κελί του από άνδρες της ΜΙ6!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ!!!  Rudolf Hess

Το απόγευμα της 17ης Αυγούστου 1987, ο Ρούντολφ Ες δολοφονήθηκε βάναυσα στο κελί του από άνδρες της ΜΙ6 σε ηλικία 93 ετών στις φυλακές τού Σπαντάου στο Βερολίνο, όπου εκρατείτο επί 40 ακριβώς χρόνια (ενώ συνολικά ήταν κρατούμενος από το 1941, όταν συνελήφθη από τους Βρετανούς).

Το «έγκλημά» του ήταν ότι προσπάθησε με την πτήση του στη Σκωτία, με αυτή την «αποστολή για την ειρήνη», στις 10 Μαΐου του 1941, να φέρει την ειρήνη στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο. Και πράγματι, ο πρώτος λόγος για τον οποίο φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά ήταν αυτός,γιατί δεν ήθελαν ειρήνη, απο την αρχή ήθελαν πόλεμο, ιδού τι έλεγαν τοτε οι σιωνιστές που για άλλη μια φορά αιματοκύλησαν την Ευρώπη: ...Τα εβραϊκά συμφέροντα μας απαιτούν μια πλήρη και οριστική καταστροφή της Γερμανίας το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς. " - Ιανουάριος 1934 σιωνιστής Βλαντιμίρ Τζαποτίνσκι- Ο Churchill,στην ομιλία του στο Guildhall τον Ιούλιο του 1943, θα ομολογήσει : «Μπήκαμε στο πόλεμο με την δική μας ελεύθερη βούληση, χωρίς να δεχθούμε ευθεία επίθεση». Και τι ψέμματα λένε 70 χρονιά τώρα ανάμεσα σε τόσα αλλα? οτι ο Χίτλερ άρχισε τον πολεμο!

Αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τα βαθύτερα μηνύματα των νικητών. Εγκλωβισμένοι στον υλισμό τους και προφανώς πιστεύοντας ότι οτιδήποτε δεν μπορούν να αντιληφθούν με τις αισθήσεις τους δεν υπάρχει, κρατώντας φυλακισμένο τον Ρούντολφ Ες, ο οποίος ήταν στο πλευρό του Χίτλερ από τα πρώτα χρόνια του Αγώνα, έστελναν το μήνυμα ότι όποιος και ό,τι έχει επιζήσει από τον Εθνικοσοσιαλισμό περιορίζεται, περιθωριοποιείται, διώκεται, φυλακίζεται και μένει απίστευτα μόνος.

Με τη δολοφονία του το 1987, με την οποία θέλησαν να αποτρέψουν την απελευθέρωσή του και τις αποκαλύψεις για τον ρόλο της Μ. Βρετανίας στον Β΄Ππ και για τις ειρηνευτικές προθέσεις τού Χίτλερ, που ήταν βέβαιο ότι θα ακολουθούσαν, θέλησαν να στείλουν το μήνυμα του αμετάκλητου τέλους του Εθνικοσοσιαλισμού αλλά και ότι οι αποκαλύψεις για την ιστορική αλήθεια θα είχαν τραγικές συνέπειες για όποιον τις επιχειρούσε.

Ο Ρούντολφ Ες όμως δεν ξεχάστηκε μετά τον θάνατό του. Ετάφη στο Βούνζιντελ της Βαυαρίας, όπως ήταν η επιθυμία του, και όπου ήταν ο τάφος των γονιών του. Στον τάφο του ήταν γραμμένη η φράση «ich hab' s gewagt» («τόλμησα»). Kάθε χρόνο στην επέτειο του θανάτου του συγκεντρώνονταν εκεί Εθνικοσοσιαλιστές από όλο τον κόσμο για να τιμήσουν τη μνήμη του. Από το 2005 οι συγκεντρώσεις αυτές απαγορεύτηκαν και το 2011 ο τάφος του καταστράφηκε.

Πριν και μετά ο τάφος του Rudolf Hess, ο οποίος κατεστράφη από το Σιωνιστικό καθεστώς κατοχής της Γερμανίας για να αποτρέψει εκδηλώσεις Εθνικοσοσιαλιστών στην επέτειο της δολοφονίας του. Ο τάφος όπου ευρίσκετο η σωρός του Rudolf Hess, του υπαρχηγού του Adolf Hitler κατεστράφη από τις αρχές με εντολή του Σιωνιστικού καθεστώτος για να σταματήση να χρησιμοποιείται από τους Εθνικοσοσιαλιστές ως τόπος προσκυνήματος. Ο ιερομάρτυρας του Εθνικοσιαλισμού Hess και άγγελος της ειρήνης, εκτάφη από το νεκροταφείο της πόλης Wunsiedel, στην νότιο Γερμανία, ξημερώματα της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2011. Τα οστά του Rudolf Hess αργότερα αποτεφρώθηκαν και εν συνεχεία τα μετέφεραν και τα πέταξαν στην θάλασσα.

Ο πολιτικός Σιωνισμός τρέμει ακόμα και την μνήμη του Rudolf Hess. Όμως, οι ιδέες και η αλήθεια δεν δύναται να αφανισθούν με αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του διεφθαρμένου Συστήματος. Είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάποιος με την όποια ιδεολογία, θα πρέπει να σέβεται έναν νεκρό που θυσιάσθει για να φέρει την ειρήνη στην Ευρώπη…!Ο Hess συνελήφθη μετά την πτήση του στην Βρετανία το 1941 όπου μετέβη για να επιτύχει σύναψη συνθηκολόγησης ειρήνης και μετά το πέρας του πολέμου κατεδικάσθει σε ισόβια φυλάκιση.

Συνοπτική αναφορά των στοιχείων περί της δολοφονίας του Ρούντολφ Ες:
Επισήμως, ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία, εκδοχή παράλογη, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι επίκειτο η απελευθέρωσή του, μετά την αναπάντεχη πρωτοβουλία της υπό κατάρρευση Σοβιετικής Ένωσης και του Γκορμπατσόφ προσωπικά, στο πλαίσιο διευθέτησης εκκρεμών ζητημάτων τού Β΄Ππ, χωρίς την οποία η επανένωση του Βερολίνου και της Γερμανίας δεν θα ήταν δυνατή. Η προοπτική αυτή είχε προκαλέσει πολύ μεγάλη αναστάτωση στη βρετανική κυβέρνηση που αντιμετώπιζε τον κίνδυνο, αν ο Ες μιλούσε για όσα γνώριζε και είχε ζήσει, να αποκαλυφθεί ο πραγματικός ρόλος της στον Β΄Ππ αλλά και οι ειρηνευτικές προθέσεις και προσπάθειες του Χίτλερ και θα μπορούσε να ανατρέψει τα σιωνιστικά ψέμματα και την προπαγάνδα που γίνεται 70 χρονιά τώρα .

Το πόρισμα της επίσημης νεκροψίας ότι επρόκειτο περί αυτοκτονίας δεν συμφωνεί με την πολύ σοβαρή και τεκμηριωμένη άποψη του διάσημου Γερμανού ιατροδικαστή Δρ. Βόλφανγκ Σπαν (Dr. Wolfgang Spann) που προσέλαβε η οικογένεια Ες. Αυτός, κατόπιν της νεκροψίας που διενήργησε ο ίδιος, και αφού αναφέρθηκε στην απροθυμία των αρχών να του παράσχουν πληροφορίες περί της δήθεν αυτοκτονίας τού Ες, αντέκρουσε την επίσημη άποψη επιστημονικά και συμπέρανε ότι ο Ες είχε στραγγαλιστεί, καταλήγοντας: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν επρόκειτο περί αυτοκτονίας».

Συνοπτικό βιογραφικό του Rudolf Hess:
1894: Γεννήθη στην Alexandria της Αιγύπτου από ελληνίδα μητέρα.
1914-18: Υπηρέτησε στην διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, στο τέλος του πολέμου ήτο υπολοχαγός.
1920: Γίνεται μέλος του κόμματος του Adolf Hitler.
1923: Φυλακίσθη με τον Hitler και έγινε γραμματεύς του.
1933: Έγινε υπαρχηγός του Hitler μετά την άνοδό του στην εξουσία.
1941: Επιζητεί την ειρήνη με την Αγγλία πετώντας μόνος του στην Σκωττία , συλλαμβάνεται και κρατείται στην Βρετανία.
1946: Κατεδικάσθη για "εγκλήματα πολέμου" στην Δίκη της Nuremberg με την ποινή της ισόβιας φυλάκισης .
1947: Μεταφέρθη στην φυλακή του Spandau στο Βερολίνο όπου ήτο ο μοναδικός κρατούμενος.
1987: Δολοφονήθη από κλιμάκιο της εβραϊκής Intelligence Service.
Το Σπάνταου ειναι περιφέρεια της πόλης του Βερολίνου αποτέλεσε μέρος της Βρετανικής ζώνης κατοχής του Δυτικού Βερολίνου και η φυλακή του Σπάνταου είχε κατασκευαστεί το 1876, φιλοξένησε Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές καταδικασμένους για υποτιθέμενα εγκλήματα στη δίκη παρωδία της Νυρεμβέργης με Εβραίους δικαστές και αυτό εξηγεί τόσο τις "μεθόδους ανάκρισης" όσο και την "αξιοπιστία" του περιεχομένου των ομολογιών με βασανίστρια. Μετά το θάνατο του Ρούντολφ Ες, τελευταίου τρόφιμου της φυλακής, το κτίριο κατεδαφίστηκε.

Όπως γράφει ο Maurice Bardèche: «Για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα στον πόλεμο που διεξήγαγαν οι σύμμαχοι(τύπου ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ), ήταν απολύτως αναγκαίο να ανακαλύψουν ακόμη πιο μεγάλα από την άλλη μεριά» . Ακριβώς αυτός ήταν ο στόχος της φάρσας που ονομάστηκε δίκη της Νυρεμβέργης. Χρειαζόταν να δαιμονοποιήσουν το Τρίτο Ράιχ.

Με πληροφορίες απο το totenkopf

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications