Πήραν  σειρά  και τα γνωστά παπαγαλάκια ονόματι «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Νότη Σφακιανάκη (Βίντεο)
Πήραν και τα γνωστά παπαγαλάκια σειρά ονόματι «Ράδιο Αρβύλα» που μολύνουν την νεολαία κατά του Νότη Σφακιανάκη (Βίντεο)

Μπορεί η αναμενόμενη επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» να στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, τα κακεντρεχή, ομολογουμένως, σχόλια κατά του δημοφιλούς τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Έχουν βαφτίζει την χύμα προπαγάνδα σάτιρα παντού! με το κλασικό αριστερό χιούμορ προπαγάνδας και χλευασμού οπως οι «Ράδιο Αρβύλα» που μολύνουν την νεολαία που κάθονται και τους βλέπουν επι χρονιά,βασικά αυτο το υφάκι που έχουν ειναι αυτών που δεν βλέπετε! .

«Ο Νοτης ειναι άρχοντας ρε ραδιοσκουπιδια , που το παίζεται και άξιες μονο για να σας βλέπουμε και να γελάμε είσαστε ,μέτριοι γελωτοποιοί και τίποτα παραπάνω», «είχαμε τον λαζοπουλο για εθνικό κριτή και τωρα εχουμε 3 με 4 μαλ@@κοπιτουρες που τα ξερουν ολα», «ασε μας ρε Κανάκη σας πονάει ο Νοταρας εσας τους προοδευτικούς», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια κατά του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Πολλοί μάλιστα έκαναν λόγο και για αλητεία, επειδή αναφέρθηκαν στην γυναίκα του τραγουδιστή και στο μέγεθος του ανδρικού του μορίου.

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

Μια τετρας βολεμενων κοπροσκυλων οι σωνει και καλα κωμικοι,κριτές επι παντος επιστητου,φωτεινοι παντογνωστες,με το ιδιαζων χιουμορ,και τα γεματα πορτοφολια,που αρκουνται στο να κραζουν μόνο,και να μεταφερουν τηλεοπτικα την αποψη του εκαστοτε καναλαρχη-αφεντικου για τον οποιο εργαζονται!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications