ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ !! Μαρίνα Σάττι: Αναστατώθηκες φασίστα; Η απάντησή της στα “ρατσιστικά σχόλια”
ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ Μαρίνα Σάττι: Αναστατώθηκες φασίστα; Η απάντησή της στα δήθεν  “ρατσιστικά σχόλια”

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φόρες οι κομμουνιστες ειναι απόγονοι εισβολέων σε όλη την Ευρώπη! απο αλλοδαπούς γονείς η ο ένας απο τους 2 γίνεται να βγουν μη αριστεροι? δεν γίνεται! όπως αυτη απο πάτερα απο το Σουδάν βγήκε αριστερή και αν θέλουμε το πιστεύουμε οτι ειναι απο το Σουδάν..

Ανοίγουμε το facebook βλέπουμε ένα post με τίτλο: Μαρίνα Σάττι: Αναστατώθηκες φασίστα; Η απάντησή της στα ρατσιστικά σχόλια! ωχ πάλι με αριστερές ασχολούνται? ποια ειναι αυτη πάλι? πάμε στο post:

Η Μαρίνα Σάττι ξεσπά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και λέει πολλά. Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία με ένα κόκκινο Χ. Η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι ανέβασε μια φωτογραφία με ένα κόκκινο Χ και έγραψε:

“Όταν το #instagram σου κατεβάζει τα posts επειδή είναι προκλητικά αλλά δεν αντέχεις να μην τα ξανανεβάσεις… Αναστατώθηκες (διπλά) φ*****α που ανέβασα φωτογραφία με τον κύριο Mirza; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε όσους σχολιάζουν “γ*** τους Μου*********ς” αλλά ευτυχώς εσείς που κατακρίνετε αυτή τη στάση είστε πολλοί πολλοί περισσότεροι και σας ευχαριστώ.” 🙏🏽 Περπατούσα προχθές στην Ομόνοια κι ακούω κάποιον να τραγουδάει “θα σπάσω κούπες, αμάν, αμάν”. Γυρνάω και βλέπω τον κύριο Mirza να μου χαμογελάει. “Είμαι από το Πακιστάν και σ’ακούω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ”. Και μετά γίναμε πολλοί…

WTF! ασχολούνται και στην τηλεόραση με αυτήν? τραγουδίστρια και δεν την ξέρω? περίεργο!μου χαμογελάει . “Είμαι από το Πακιστάν και σ’ακούω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ”! μυστήριο την ξέρει ο Πακιστανός? καμιά διάσημη με τα χίλια ζόρια θα ειναι αριστερουλά δεν μπορεί, ειναι και άχρηστες αυτές σε οτι και αν κάνουν! ας κάνουμε μια ερευνά με το όνομα να δούμε είμαστε και "αμόρφωτοι" εμείς οι μη αριστεροί άρα φασίστες, και μπορεί να μην την ξέρουμε γιαυτό τον λόγο, και έγινε το θαύμα! βγάζει το youtube της:

Ορίστε πως είπατε? τελικά ηταν αυτη που με 2-3 τραγούδια και αυτα με copy paste ατάκες! της έκαναν διαφήμιση σε όλες τις αριστερές ιστοσελίδες πριν λίγο καιρό και οχι μονο,απίστευτη τρελή προώθηση απο παντού! "διάσημη" με το ζόρι! κλασική αριστερή με προώθηση αλλιώς μένουν στο 0! 28 εκατομμύρια προβολές σε 6 μήνες μαζί με όλο το Πακιστάν και την Αφρική η οχι? 28 εκ δεν ειναι ούτε οι ελληνόφωνοι σε όλο τον κόσμο! λες και δεν ξέρουμε οτι ακόμα και το youtube προωθεί ύπουλα αριστερούς αριστερές και σε ιστοσελίδες το ίδιο κάνουν, δημοκρατία σου λέει μετά!

Βάζουν και τα troll τους να σχολιάζουν υπέρ like κτλ, μήπως ξέρει αυτη η άλλη άλλος αριστερός να δώσει τον ορισμό του "φασίστα" γιατί είμαστε αμόρφωτοι? επίσης θέλω κάποιον αληθινό εφευρέτη κομμουνιστή γιατί εγώ μονο "φασίστες" "ναζι" και "αντισημίτες" έχω βρει διαχρονικά, και κανένας απο αφρικάνικη ήπειρο μέση ανατολή κτλ γιατί άραγε? θα ειναι γιατί ειναι πολύ έξυπνοι μάλλον! αφού δεν λένε τίποτα άλλο απο αυτο που τους έμαθαν να λένε απο τα σχολεία ΜΜΕ κτλ! να την χαίρονται όσοι την προώθησαν, μπράβο κοιμισμένοι!!! και σε άλλες ιστοσελίδες που βάζουν οτι βρουν χωρίς αντίληψης και βοηθούν το σύστημα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications