7 Νοε 2017

Πώς οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τη δολοφονία της εφοριακού (βίντεο)

Πώς οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τη δολοφονία της εφοριακού (βίντεο)

Πώς η αστυνομία συνέλαβε τον δολοφόνο της Δώρα Ζέμπερη, απόσπασμα από την εκπομπή του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Προηγούμενη ενημέρωση

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρα Ζέμπερη, στο Β' νεκροταφείο.

Το κλεμένο κινητό της άτυχης γυναίκας "ιχνηλάτησε" τη διαδρομή του δολοφόνου. Μετά το στυγερό έγκλημα το τελαύταιο σήμα της συσκευής ήταν κοντά στην Ομόνοια.

Εκεί κατευθύνθηκαν και οι έρευνες.

Οι αστυνομικοί πόρτα πόρτα έψαξαν τα καταστήματα που πωλούν μεταχειρισμένα κινητά, πολλά παό τα οποία είναι άγνωστης προέλευσης ή και κλοπιμαία , είδαν υλικό από κάμερες ασφάλειας και συνέλεξαν μαρτυρίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο βασικός ύποπτος εντοπίστηκε σε βίντεο κάμερας ασφάλειας σε κατάστημα της οδού Μενάνδρου.

Ηταν θέμα χρόνου να φθάσουν στα ίχνη του έλληνα, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά για υποθέση ναρκωτικών, ωστόσο, δεν θεωρείται "βαρύς" χρήστης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πώς οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τη δολοφονία της εφοριακού (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: