13 Νοε 2017

Πολωνία: 60.000 εθνικιστές βγήκαν στους δρόμους (vid) στην Ελλάδα υποδέχονται λαθρο και διαβάζουν αριστερούς στο ίντερνετ!

Πολωνία: 60.000 εθνικιστές βγήκαν στους δρόμους (vid) στην Ελλάδα υποδέχονται λαθρο και διαβάζουν αριστερούς στο ίντερνετ!

Οι Κήρυκες του ψεύδους και της υποκρισίας έχουν την τιμητική τους στην Ελλάδα,δεδομένα απο τα ΜΜΕ δεν έχουμε ούτε εικόνα , άλλα έχουμε απο το ίντερνετ, που ειναι ακόμα στην ίδια θέση ιστοσελίδες διαστρεβλωτών αριστερών, μέχρι και μασονικές ιστοσελίδες τους κοροϊδεύουν χύμα μέσα στα μούτρα και πατούν like! ,ειναι απίστευτο αυτο που γίνεται στην Ελλάδα στο ίντερνετ! δεν πρέπει να γίνεται σε άλλη χώρα. Με συνθήματα όπως «Αγνή Πολωνία, λευκή Πολωνία» 60.000 εθνικιστές βγήκαν στους δρόμους της Βαρσοβίας ( οι κομμουνιστές αριστεροι είχαν χωθεί στα μασονικά λαγούμια τους)εκεί δεν πιάνουν αυτα περί ναζι και λοιπες αρλούμπες των κομμουνιστών οπως έγινε και στην Αμερική με τον "Ναζι" Τραμπ! .

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη Βαρσοβία σε μια πορεία που οργάνωσαν ακροδεξιές οργανώσεις με αφορμή τους εορτασμούς για την επέτειο της Ανεξαρτησίας, που πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο στη χώρα.

Όπως γράφει ο Guardian στην πορεία έδωσαν το παρόν 60.000 άνθρωποι, σε μία από τις ογκωδέστερες κινητοποιήσεις εθνικιστών στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Κατά τη διάρκεια της πορείας αντήχησαν πολλά συνθήματα, όπως «Αγνή Πολωνία, λευκή Πολωνία!» και «Πρόσφυγες, φύγετε!». Σε ένα πανό που είχαν κρεμάσει από μια γέφυρα, αναγραφόταν «Προσευχηθείτε για το ισλαμικό ολοκαύτωμα» και σε ένα άλλο «Λευκή Ευρώπη αδελφών κρατών».ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ Οι αριστεροί σπέρνουν διχόνοια μεταξύ αδελφών λαών κρατών της Ευρώπης παρατηρήστε το! αλλα οχι για λαθρο! .

Το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε ότι νεαροί ντυμένοι στα μαύρα, αλλά και οικογένειες με καρότσια και ηλικιωμένους έκαναν πορεία και διένυσαν μια απόσταση τριών χιλιομέτρων κρατώντας σημαίες της χώρας, πετώντας κροτίδες και κραδαίνοντας καπνογόνα.

Το σύνθημα της κινητοποίησης ήταν «Θέλουμε τον Θεό», μια έκφραση που παραπέμπει σε έναν καθολικό ύμνο που ερμηνεύεται από ορισμένους σήμερα ως μια απόρριψη του Ισλάμ, ενώ ένας από τους ομιλητές που παρενέβη κατά τη διάρκεια της πορείας ακούστηκε να λέει ότι «η χριστιανική κουλτούρα είναι ανώτερη της ισλαμικής κουλτούρας».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Πολωνία: 60.000 εθνικιστές βγήκαν στους δρόμους (vid) στην Ελλάδα υποδέχονται λαθρο και διαβάζουν αριστερούς στο ίντερνετ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: