2 Νοε 2017

Κατάντια - Παράνομοι μετανάστες έκλεισαν χθές την εθνική οδό Λάρισας - Τρικάλων

Κατάντια - Παράνομοι μετανάστες έκλεισαν χθές την εθνική οδό Λάρισας - Τρικάλων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αποκλεισμό της εθνικής οδού Λάρισας – Τρικάλων πραγματοποίησαν παράνομοι μετανάστες που φιλοξενούνται στον καταυλισμό φιλοξενίας, στο Κουτσόχερο της Λάρισας.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των παράνομων μεταναστών έγινε για να γίνει γνωστό το αίτημά τους να μετακινούνται δωρεάν με λεωφορεία προς την Αθήνα, όπως συνέβαινε παλαιότερα, με ευθύνη της Ύπατης Αρμοστείας.

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που πέρασαν από το συγκεκριμένο δρόμο, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αλλες πληροφορίες απο το trikalavoice οι μετανάστες που φιλοξενούνται στο hot spot του Κουτσόχερου απέκλεισαν την εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες φιλοξενίας τους.

Ο αποκλεισμός του δρόμου είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία για ακόμη μια φορά δεκάδων ανθρώπων που επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά τη δουλειά. Η κίνηση των αυτοκινήτων, γινόταν από αγροτικές οδούς…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κατάντια - Παράνομοι μετανάστες έκλεισαν χθές την εθνική οδό Λάρισας - Τρικάλων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: